Bijbaan Onderwater Drone Operator

Wil jij schepen inspecteren in verschillende zeehavens met behulp van onze Fleet Inspector drones? Wil je deel uitmaken van een jonge technische snelgroeiende organisatie met internationale plannen? En heb je nog tijd over naast jouw studie? Lees dan onze vacature voor een bijbaan als Onderwater Drone Operator!

Operations

Onze operatie divisie is verantwoordelijk voor de operatie met onze reinigingsinstallaties en zorgt ervoor dat de operatie 24/7 door kan gaan binnen de Belgische en Nederlandse havens. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het bedienen, onderhouden en updaten van de reinigingsinstallaties en inspectie drones om onze klanten de beste service te bieden. De operatie divisie is verdeeld in reinigingsdiensten en inspectiediensten. De medewerkers binnen de operatie afdeling bestaan uit een energiek team van technisch opgeleide mensen die een cruciale rol spelen binnen Fleet Cleaner.

Jouw rol

In de bijbaan van Onderwater Drone Operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen van onze Fleet Inspector drones. De Fleet Inspectors zijn ontwikkeld om de hul van zeeschepen te inspecteren. Als Drone Operator ga je zelfstandig aan de slag in verschillende zeehavens in Nederland & België en ben je verantwoordelijk voor het gehele inspectieproces in de haven.

Werkzaamheden
De werkzaamheden van de Onderwater Drone Operator zullen onder andere het volgende omvatten:

 • Het zelfstandig uitvoeren van inspecties met de Fleet Inspector drone in de diverse havens van België, Duitsland, en Nederland.
 • Verantwoordelijk voor het gehele inspectieproces in de haven.

Functie-eisen
Om de rol van Onderwater Drone Operator goed uit te kunnen voeren, vragen wij het volgende:

 • Affiniteit met techniek en/of drones;
 • In het bezit van een rijbewijs B;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren.

Wat bieden wij?
Voor de functie van Onderwater Drone Operator bieden wij jou graag de volgende arbeidsvoorwaarden aan:

 • Een bruto uurloon van 15 euro per uur met 50% toeslag indien je in het weekend werkt of in de avonden;
 • Een leuke studentenbijbaan in een jong bedrijf, waar veel gezellige dingen worden georganiseerd;
 • Werken in de grootste zeehavens van Europa;
 • Hoge mate van verantwoordelijkheid binnen een korte tijd;
 • Ruimte voor creatieve en innovatieve inbreng;
 • Interne opleiding.

Over Fleet Cleaner
Fleet Cleaner heeft een nieuwe standaard gezet voor het reinigen en inspecteren van schepen, met de ambitie om een wereldwijd netwerk van reinigingsinstallaties en inspectiestations op te zetten. We zijn een innovatief, groeiend team dat voortdurend werkt aan het verbeteren en uitbreiden van onze innovaties gericht op het verduurzamen van de scheepvaart. Op dit moment zijn wij met onze reinigingsinstallaties actief in de grootste zeehavens van Europa.

Interesse?
Als je geïnteresseerd bent of vragen hebt over deze functie, vul dan onderstaand formulier in of neem contact op met onze HR Adviseur door te mailen naar HR@fleetcleaner.com. Als je vragen hebt, kun je ook mailen naar dit mailadres of bellen naar +31 6 24778397. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Benader onze HR Adviseur

John van Etten
email: HR@fleetcleaner.com
tel: +31 6 24778397

Apply now

If you are interested in this position, please send us your resume and cover letter using the application form on the right or by emailing HR@fleetcleaner.com.