Control Room Operator

Lijkt het je leuk om de operatie te overzien vanuit een control room en onze schoonmaakrobot vanaf afstand te besturen? Behoud jij graag het overzicht en zorg jij er graag voor dat alles zo soepel mogelijk verloopt? Heb jij graag contact met verschillende partijen, zoals onze eigen schepen, de zeeschepen die we schoonmaken en de collega’s van de planning? Lees dan snel verder!

Operatie

Onze operatie divisie is verantwoordelijk voor de operatie met onze reinigingsinstallaties en zorgt ervoor dat de operatie 24/7 door kan gaan binnen de Belgische en Nederlandse havens. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het bedienen, onderhouden en updaten van de reinigingsinstallatie en inspectie drones om onze klanten de beste service te bieden. De operatie divisie is verdeeld in reinigingsdiensten en inspectiediensten. De medewerkers binnen de operatie afdeling bestaan uit een energiek team van technisch opgeleide mensen die een cruciale rol spelen binnen Fleet Cleaner.

Jouw rol

Fleet Cleaner is een snelgroeiende innovatieve technische organisatie die een inspectie- en schoonmaakrobot heeft ontwikkeld voor al het onderwater onderhoud van schepen. Deze schoonmaakrobot wordt vanaf kantoor bestuurd vanuit een control room in 5-ploegendienst. Voor deze control room zijn wij nog op zoek naar mensen die graag hier als Operator aan de slag willen gaan in een 5-ploegendienst. Als Control Room Operator ben je verantwoordelijk voor de besturing van onze robots en het ervoor zorgen dat de operatie vlekkeloos verloopt.

Jouw werkzaamheden
In de rol van Control Room Operator ben je verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:

 • Bedienen van de reinigingsinstallatie en robot tijdens de reinigingsoperatie vanuit onze controlekamer;
 • Het verzorgen voor een goede afhandeling voor en na de operatie, waaronder bijvoorbeeld het opstellen van schoonmaakrapporten valt;
 • Het onderhouden van een goede communicatie met alle relevante partijen voor, tijdens en na de reinigingsoperatie;
 • Het meedenken aan verbeteringen aan de processen binnen de control room.

Wat vragen wij?
Om de functie van Control Room Operator goed uit te kunnen voeren, vragen wij het volgende:

 • MBO werk- en denkniveau door opleiding of werkervaring;
 • Goede beheersing van de Engelse taal (B2 niveau)(Nederlandse taal is een pré);
 • Basiskennis van computersystemen;
 • Goede kennis van Microsoft Office;
 • In staat om zelfstandig te werken.

Wat bieden wij?
Voor de functie van Control Room Operator bieden wij het volgende:

 • Een uitdagende functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheden;
 • Een ambitieuze en informele werksfeer in een groeiende en uitdagende omgeving;
 • Een salaris tussen de 3.000,- en 5.000,- bruto inclusief ploegentoeslag. Hiernaast ontvang je ook 8% vakantietoeslag;
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Deelname in de pensioensregeling van Fleet Cleaner;
 • Gezellige activiteiten, zoals borrels en een goed verzorgde lunch op kantoor.

Wie zijn wij?
Fleet Cleaner heeft een nieuwe standaard neergezet voor het reinigen van schepen, met de ambitie om een wereldwijd netwerk op te zetten van reinigingsinstallaties. We zijn een jong, groeiend team dat continu bezig is om onze innovaties te verbeteren en uit te breiden. Er zijn twee reinigingsinstallaties momenteel actief in de grootste zeehavens van Europa en dit jaar gaat ook onze derde installatie in de vaart.

Interesse?
Herken jij jezelf in dit profiel? En wil je de uitdaging aangaan om bij te dragen aan de groeiende operatie van Fleet Cleaner? Solliciteer dan meteen door jouw CV en motivatiebrief te sturen naar HR@fleetcleaner.com t.a.v. John van Etten. Mocht je nog vragen hebben, kan je ook mailen naar dit mailadres of bellen naar 0624778397. We zien ernaar uit kennis met je te maken!

Benader onze HR Adviseur

John van Etten
email: HR@fleetcleaner.com
tel: +31 6 24778397

Solliciteer nu

Als u geïnteresseerd bent in deze functie, stuur ons dan uw cv en motivatiebrief via het sollicitatieformulier hiernaast of door te mailen naar HR@fleetcleaner.com.