Inkoper / Magazijnmedewerker

Behoud jij het overzicht in het magazijn en zorg jij dat altijd de juist onderdelen aanwezig zijn? Vind jij het leuk om verantwoordelijk te zijn voor het magazijn en de inkoop van ons materiaal? En heb jij enige ervaring met magazijnwerk of inkoop, lees dan snel verder!

See here the English vacancy

Operatie

Onze operatie divisie is verantwoordelijk voor de operatie met onze reinigingsinstallaties en zorgt ervoor dat de operatie 24/7 door kan gaan binnen de Belgische en Nederlandse havens. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het bedienen, onderhouden en updaten van de reinigingsinstallatie en inspectie drones om onze klanten de beste service te bieden. De operatie divisie is verdeeld in reinigingsdiensten en inspectiediensten. De medewerkers binnen de operatie afdeling bestaan uit een energiek team van technisch opgeleide mensen die een cruciale rol spelen binnen Fleet Cleaner.

De rol

Fleet Cleaner is een snelgroeiende innovatieve technische organisatie die een inspectie- en schoonmaakrobot heeft ontwikkeld voor al het onderwater onderhoud van schepen. Ter uitbreiding van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een inkoper / magazijnmedewerker die verantwoordelijk wordt voor ons magazijn en de inkoop van materiaal. In de rol van magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor het controleren en bijhouden van voorraad in ons voorraadsysteem (Marad), helpen bij het laden en lossen van onderdelen, het verzorgen van transporten van en naar onze werkschepen. Als Inkoper koop je hetgeen in wat op basis van jouw controles weer aangevuld moet worden. Kortom je wordt verantwoordelijk dat Fleet Cleaner altijd de juiste voorraad heeft om onze operatie draaiende te houden.

Jouw werkzaamheden
In de rol van Inkoper / Magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:

 • Het controleren en bijhouden van de voorraad in het magazijn in ons voorraadsysteem Marad;
 • Op basis van deze controles de juiste onderdelen/materiaal inkopen welke we tekort komen of gaan komen;
 • Het ondersteunen bij het laden en lossen van onderdelen;
 • Het verzorgen van transporten van onderdelen van en naar onze werkschepen.

Wat vragen wij?
Om de functie van Inkoper / Magazijnmedewerker goed uit te kunnen voeren, vragen wij het volgende:

 • MBO werk- en denkniveau middels opleiding of werkervaring;
 • Minimaal één jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je kunt gestructureerd werken, hebt een flexibele houding en behoudt het overzicht;
 • Goede communicatievaardigheden in het Nederlands en Engels.

Wat bieden wij?
Voor de functie van Inkoper / Magazijnmedewerker bieden wij het volgende:

 • Een uitdagende functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheden;
 • Een ambitieuze en informele werksfeer in een groeiende en uitdagende omgeving;
 • Marktconform salaris en een flexibele werkomgeving;
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Deelname in de pensioensregeling van Fleet Cleaner;
 • Een gezellige vrijdagmiddagborrel en een goed verzorgde lunch op kantoor.

Wie zijn wij?
Fleet Cleaner heeft een nieuwe standaard neergezet voor het reinigen van schepen, met de ambitie om een wereldwijd netwerk op te zetten van reinigingsinstallaties. We zijn een jong, groeiend team dat continu bezig is om onze innovaties te verbeteren en uit te breiden. We zijn met drie reinigingsinstallaties momenteel actief in de grootste zeehavens van Europa.

Interesse?
Herken jij jezelf in dit profiel? En wil je de uitdaging aangaan om bij te dragen aan de groeiende operatie van Fleet Cleaner? Solliciteer dan meteen door jouw CV en motivatiebrief te sturen naar HR@fleetcleaner.com t.a.v. John van Etten. Mocht je nog vragen hebben, kan je ook mailen naar dit mailadres of bellen naar 0624778397. We zien ernaar uit kennis met je te maken!

Benader onze HR Adviseur

John van Etten
email: HR@fleetcleaner.com
tel: +31 6 24778397

Solliciteer nu

Als u geïnteresseerd bent in deze functie, stuur ons dan uw cv en motivatiebrief via het sollicitatieformulier hiernaast of door te mailen naar HR@fleetcleaner.com.