Internationaal Accountmanager

Wil jij bijdragen aan de groei van een jonge, snelgroeiende organisatie waar je moet schakelen met veel internationale klanten? Sta je open voor reizen om verschillende (internationale) klanten te bezoeken, nieuwe markten te ontdekken of congressen bij te wonen? En heb je enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie? Kijk dan snel naar onze vacature voor Internationaal Account Manager!

Sales

Onze verkoopafdeling is verantwoordelijk dat de schoonmaakinstallaties volledig bezet worden door de klanten. De divisie is verdeeld in een binnendienst en buitendienst verkoopafdeling. De buitendienst afdeling is verantwoordelijk voor het identificeren van zakelijke kansen, het opbouwen en onderhouden van succesvolle relaties met prospects en bestaande klanten. Terwijl de binnendienst afdeling verantwoordelijk zijn voor het interne verkoopproces en de operationele planning binnen Fleet Cleaner. Binnen de verkoopafdeling heerst een resultaatgerichte sfeer en een sterke teamgeest.

Jouw rol

In de rol van Internationaal Account Manager ben je verantwoordelijk voor het identificeren en ontwikkelen van nieuwe relaties met prospects, alsmede het onderhouden van relaties met huidige klanten binnen jouw regio. Als Business Developer maak je deel uit van onze Sales afdeling, die momenteel bestaat uit een team van drie andere Business Developers en een Commercieel Manager. Binnen deze rol zul je veel reizen om onze (internationale) klanten te bezoeken, nieuwe markten te ontdekken en onderzoeken, en verschillende conventies te bezoeken. Om deze rol goed te kunnen vervullen is het belangrijk dat je een expert wordt op het gebied van Fleet Cleaner diensten en op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen binnen de maritieme markt.

Werkzaamheden
De werkzaamheden van de Internationaal Account Manager zullen onder andere het volgende omvatten:

 • Het identificeren van potentiële klanten en het doen van onderzoek naar de mogelijke wensen van deze klanten;
 • Het ontwikkelen van nieuwe relaties met prospects maar ook het onderhouden van relaties met huidige klanten;
 • Het bezoeken van klanten, het verkennen van nieuwe markten en het bezoeken van conventies/sociale evenementen;
 • Opstellen van voorstellen voor huidige klanten en prospects;
 • Onderhandelen en communiceren van de contractvoorwaarden met klanten en andere belanghebbenden.

Functie-eisen
Om de rol van Internationaal Account Manager goed te kunnen vervullen, vragen wij het volgende:

 • Afgeronde commerciële of technische HBO opleiding;
 • Minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke rol (bij voorkeur in een internationale omgeving);
 • In staat en bereid om te reizen om klanten te zien, nieuwe markten te verkennen en congressen/sociale evenementen bij te wonen;
 • Goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels (en bij voorkeur een derde taal zoals Grieks of een Aziatische taal);
 • In het bezit van een rijbewijs;
 • Kennis van en/of ervaring in de maritieme sector is een pré.

Over Fleet Cleaner
Fleet Cleaner heeft een nieuwe standaard gezet voor het reinigen van schepen, met de ambitie om een wereldwijd netwerk van reinigingsinstallaties op te zetten. We zijn een jong, groeiend team dat voortdurend werkt aan het verbeteren en uitbreiden van onze innovaties. Er zijn twee reinigingsinstallaties geïnstalleerd op werkschepen die actief zijn in de grootste zeehavens van Europa en een derde reinigingsinstallatie is onderweg.

Interesse?
Als je geïnteresseerd bent of vragen hebt over deze functie, vul dan onderstaand formulier in of neem contact op met onze HR Adviseur door te mailen naar HR@fleetcleaner.com. Als je vragen hebt, kun je ook mailen naar dit mailadres of bellen naar +31 6 24778397. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Benader onze HR Adviseur

John van Etten
email: HR@fleetcleaner.com
tel: +31 6 24778397

Solliciteer nu

Als u geïnteresseerd bent in deze functie, stuur ons dan uw cv en motivatiebrief via het sollicitatieformulier hiernaast of door te mailen naar HR@fleetcleaner.com.