Lead generatie specialist

Wij zijn zelf erg enthousiast over onze geavanceerde oplossingen voor zorgeloos onderhoud van scheepsrompen: een schoon schip, gewoon tijdens het laden of lossen. We beschikken inmiddels over een groot, internationaal klantbestand. Tegelijk denken we dat nog veel meer bedrijven met onze service kennis moeten maken. Kom jij zorgen dat leads worden omgezet in nieuwe klanten?

Sales

Bij de afdeling sales (onderdeel van de divisie Verkoop) werken Sales Executives en Inside Sales Professionals samen aan het identificeren van zakelijke kansen en aan het opbouwen en onderhouden van succesvolle relaties met prospects en bestaande klanten. Onder de divisie Verkoop valt ook de afdeling operationele coördinatie, die verantwoordelijk is voor de operationele planning binnen Fleet Cleaner en het in goede banen leiden van alle aanvragen. Binnen de verkoopafdeling heerst een resultaatgerichte sfeer en een sterke teamgeest.

Jouw rol

Veel bedrijven wereldwijd maken al gebruik van onze geavanceerde oplossingen voor zorgeloos onderhoud van schepen. Goede resultaten in zo kort mogelijke tijd, vaak gewoon tijdens het laden en lossen in de haven. Wij vinden dat nog veel meer bedrijven onze dienstverlening moeten leren kennen. Identificeeer jij de leads waarmee het verkoopteam op pad kan?

Met onderwater inspectiedrones en schoonmaakrobots bieden we internationale scheepvaartklanten unieke oplossingen voor het onderhoud van hun schepen. Daarmee leveren we een bijdrage aan het verminderen van emissies en daardoor aan een schonere omgeving. Als lead generatie specialist ben je een onmisbare partner voor ons verkoopteam. Met behulp van verschillende bronnen, waaronder onze interne software Fleet Watch, identificeer je veelbelovende prospects voor onze services. Je evalueert en categoriseert deze mogelijke klanten, onder andere door te bepalen of zij overeenkomen met ons beoogde klantprofiel. Je doet aanvullend onderzoek om relevante informatie over leads te verzamelen, zoals het achterhalen van eigenaars of contactgegevens. Je werkt doorlopend aan de verfijning en verbetering van onze strategieën voor leadkwalificatie. Verbeteringen die je, samen met de commercieel manager, vervolgens implementeert. Alles bij elkaar heb je een cruciale rol bij het succes van ons verkoopproces. Jouw doel? Geen kans missen voor nieuwe klanten voor onze dienstverlening!

Van cruiseschip tot olietanker: een schoon schip is een efficiënt en veilig schip. Wij zijn trots op onze oplossingen en jij gaat ons helpen om ons klantenbestand steeds verder te vergroten. In ons jonge bedrijf is volop ruimte voor initiatief en het nemen van verantwoordelijkheid. Je kunt je ontwikkelen tot een expert op het gebied van de diensten van Fleet Cleaner. Omgekeerd deel jij jouw kennis en ervaring met je collega’s en ben je een stimulerende kracht achter nieuwe ideeën en innovatie.

Functie-eisen

Jij wacht niet af, maar signaleert kansen en gaat daar proactief mee aan de slag. Je hebt oog voor detail zonder het grote geheel uit het oog te verliezen. Met je sterke analytische vaardigheden ben je in staat om vooruit te kijken en kritische vragen te stellen. Zo help je je collega’s bij het vinden van kansen en oplossingen. Je hebt er veel plezier in om mee te denken over verbetering van onze dienstverlening, werkprocessen, kwaliteit voor de klant of onze communicatie.

Wat neem je in elk geval mee?

  • minimaal een afgeronde hbo-opleiding in een commerciële of technische richting;
  • minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke rol (bij voorkeur in een internationale maritieme omgeving);
  • goede beheersing van Nederlands en Engels (en bij voorkeur een derde taal, zoals Grieks of een Aziatische taal).

Wat bieden wij?

  • Een interessante en verantwoordelijke functie, waarin je samen met een jong team werkt aan de verdere professionalisering van onze salespraktijk.
  • Een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en flexibele werkomgeving.
  • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.
  • Groei en ontwikkeling met onze vele trainingsmogelijkheden, zoals Engels, Salesforce of verkoopvaardigheden en goede interne begeleiding.
  • Een ambitieuze en informele werksfeer in een groeiende en uitdagende omgeving.
  • De kans om veel van de wereld te zien.
  • Volop ruimte voor jouw creatieve en innovatieve inbreng.

Over Fleet Cleaner

Fleet Cleaner heeft een nieuwe standaard gezet voor het reinigen en inspecteren van schepen, met de ambitie om een wereldwijd netwerk van reinigingsinstallaties en inspectiestations op te zetten. We zijn een innovatief, groeiend team dat voortdurend werkt aan het verbeteren en uitbreiden van onze innovaties gericht op het verduurzamen van de scheepvaart. Op dit moment zijn wij met onze reinigingsinstallaties actief in de grootste zeehavens van Europa.

Interesse?
Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met onze HR-adviseur door te mailen naar HR@fleetcleaner.com of te bellen met +31 6 24778397. Ben je geïnteresseerd? Vul dan het onderstaande formulier in. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Benader onze HR Adviseur

John van Etten
email: HR@fleetcleaner.com
tel: +31 6 24778397

Apply now

If you are interested in this position, please send us your resume and cover letter using the application form on the right or by emailing HR@fleetcleaner.com.