Low Code Developer

Veel bedrijven maken gebruik van onze geavanceerde technologie voor zorgeloos onderhoud van scheepsrompen. Achter onze service gaat een complexe operatie schuil: de planning en uitvoering van inspecties en reinigingsactiviteiten overal ter wereld. Neem jij de eindverantwoordelijkheid voor de dagelijkse werkzaamheden, veiligheid en kwaliteit?

Engineering

Onze engineeringafdeling bestaat uit Software Engineering en Mechanical Engineering. De afdeling Software Engineering is verantwoordelijk voor het PLC besturingssysteem van onze reinigingsinstallaties en inspectiedrones en al het overig software wat gebruikt wordt binnen ons bedrijf. De afdeling Mechanical Engineering is verantwoordelijk voor het mechanisch ontwerp van de reinigingsinstallaties en inspectie drones. Binnen de afdeling Engineering wordt innovatieve inbreng gewaardeerd en is er de mogelijkheid om aan veel verschillende soorten techniek te werken.

Jouw rol

Veel bedrijven wereldwijd maken gebruik van onze onder water drones en schoonmaakrobots voor onderhoud van scheepsrompen. Geavanceerde technologie, die we ondersteunen met net zo geavanceerde bedrijfssystemen. Ga jij voor ons aan de slag met Salesforce, Power BI, Excel en grote databases?

Met onderwater inspectiedrones en schoonmaakrobots bieden we unieke oplossingen voor het onderhoud van schepen. Daarmee leveren we meteen een bijdrage aan het verminderen van emissies en daardoor aan een schonere omgeving. Wij zijn een echt techbedrijf en dat merk jij als Low Code Developer. Jouw eerste verantwoordelijkheid is Salesforce, de basis onder onze marketing en sales. Je analyseert de processen, speelt in op veranderende bedrijfseisen, identificeert verbeterpunten en werkt samen met de eindgebruikers aan een systeem dat de business optimaal ondersteunt. Met behulp van Excel en Power BI maak je daarnaast analyses en dashboards. Daarbij gebruik je data uit verschillende bronnen met behulp van SQL-query’s. Met jouw analyses ondersteun je operations en sales, bijvoorbeeld voor het identificeren van zakelijke kansen of als het gaat om uitgevoerde inspecties. Je werkt nauw samen met verschillende afdelingen om hun databehoeften te begrijpen. Jouw doel? Zorgen voor optimale processen, heldere inzichten en scherpe analyses!

Van cruiseschip tot olietanker: een schoon schip is een efficiënt en veilig schip. Wij zijn trots op onze oplossingen en jij zorgt dat we bij ons werk maximaal gebruik maken van data en systemen. In ons jonge bedrijf is volop ruimte voor initiatief en het nemen van verantwoordelijkheid. Je kunt je ontwikkelen tot een expert op het gebied van de diensten van Fleet Cleaner. Omgekeerd deel jij jouw kennis en ervaring met je collega’s en ben je een stimulerende kracht achter nieuwe ideeën en innovatie.

Functie-eisen

Jij werkt doelgericht, maakt duidelijke afspraken over resultaten en informeert je collega’s over de voortgang. Je bent zeer geïnteresseerd in het gebruiken, verbeteren en onderhouden van softwareprogramma’s en hebt daarbij een dienstverlenende instelling richting de gebruikers. Dit combineer je met een nieuwsgierige en leergierige instelling. Daardoor ben je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden.

Wat neem je in elk geval mee?

  • een afgeronde hbo-opleiding in een passende richting, bijvoorbeeld software engineering, of een mbo-opleiding met relevante werkervaring;
  • kennis van analyses en formules binnen Excel, SQL en Power BI.

Wat bieden wij?

  • Een interessante en verantwoordelijke functie, waarin je samen met een jong team werkt aan de verdere professionalisering van ons datamanagement.
  • Een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en flexibele werkomgeving.
  • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.
  • Groei en ontwikkeling met onze vele trainingsmogelijkheden, zoals Engels, Salesforce of verkoopvaardigheden en goede interne begeleiding.
  • Een ambitieuze en informele werksfeer in een groeiende en uitdagende omgeving.
  • De kans om veel van de wereld te zien.
  • Volop ruimte voor jouw creatieve en innovatieve inbreng.

Over Fleet Cleaner

Fleet Cleaner heeft een nieuwe standaard gezet voor het reinigen van schepen, met de ambitie om een wereldwijd netwerk van reinigingsinstallaties op te zetten. We zijn een jong, groeiend team dat voortdurend werkt aan het verbeteren en uitbreiden van onze innovaties. Er zijn twee reinigingsinstallaties geïnstalleerd op werkschepen die actief zijn in de grootste zeehavens van Europa en een derde reinigingsinstallatie is onderweg.

Interesse?

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met onze HR-adviseur door te mailen naar HR@fleetcleaner.com of te bellen met +31 6 24778397. Ben je geïnteresseerd? Vul dan het onderstaande formulier in. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Benader onze HR Adviseur

John van Etten
email: HR@fleetcleaner.com
tel: +31 6 24778397

Apply now

If you are interested in this position, please send us your resume and cover letter using the application form on the right or by emailing HR@fleetcleaner.com.