Marketing Stagiair

Ben jij bezig met je studie Communicatie, Commerciële Economie, of vergelijkbaar, en ben je op zoek naar een stageplek? Lijkt het je leuk om de social media van een maritiem technisch bedrijf in Delft te beheren? Vind je het leuk om mee te denken over hoe we de naamsbekendheid van Fleet Cleaner kunnen vergroten? Lees dan onze vacature voor Marketing Stagiair!

Sales

Onze verkoopafdeling is verantwoordelijk dat de schoonmaakinstallaties volledig bezet worden door de klanten. De divisie is verdeeld in een binnendienst en buitendienst verkoopafdeling. De buitendienst afdeling is verantwoordelijk voor het identificeren van zakelijke kansen, het opbouwen en onderhouden van succesvolle relaties met prospects en bestaande klanten. Terwijl de binnendienst afdeling verantwoordelijk zijn voor het interne verkoopproces en de operationele planning binnen Fleet Cleaner. Binnen de verkoopafdeling heerst een resultaatgerichte sfeer en een sterke teamgeest.

Jouw rol

Fleet Cleaner heeft in totaal drie werkschepen met reinigingssystemen in de Nederlandse en Belgische havens om de romp van zeeschepen te reinigen. Daarnaast biedt Fleet Cleaner ook inspectiediensten aan voor zeeschepen met een onderwater drone. Voor onze salesafdeling, die bestaat uit ongeveer zes medewerkers, zijn we op zoek naar een stagiair(e) die zich bezig gaat houden met het bedenken, creëren en plannen van social media content voor Fleet Cleaner. Je bezoekt onze schepen om uniek materiaal te verzamelen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor interne externe content, zoals presentaties, nieuwsberichten en promotiemateriaal.

Functie-eisen
Voor deze stageplaats vragen wij het volgende:

  • Je studeert momenteel voor een bachelor in Communicatie, Commerciële Economie of een vergelijkbare richting;
  • Je bent op zoek naar een stageplaats;
  • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal;
  • Verder ben je georganiseerd, samenwerkingsgericht en sociaal.

Wat bieden wij?
Wij bieden je graag de volgende voorwaarden voor de rol van stagiair:

  • Stagevergoeding van €400,- bruto per maand;
  • Interessant werk en goede interne begeleiding;
  • Reiskostenvergoeding (indien je niet in het bezit bent van een studentenreisproduct);
  • Gezellig bedrijf dat regelmatig borrels en diners organiseert.

Over Fleet Cleaner
Fleet Cleaner heeft een nieuwe standaard gezet voor het reinigen van schepen, met de ambitie om een wereldwijd netwerk van reinigingsinstallaties op te zetten. We zijn een jong, groeiend team dat voortdurend werkt aan het verbeteren en uitbreiden van onze innovaties. Er zijn twee reinigingsinstallaties geïnstalleerd op werkschepen die actief zijn in de grootste zeehavens van Europa en een derde reinigingsinstallatie is onderweg.

Interesse?
Als je geïnteresseerd bent of vragen hebt over deze functie, vul dan onderstaand formulier in of neem contact op met onze HR Adviseur door te mailen naar HR@fleetcleaner.com. Als je vragen hebt, kun je ook mailen naar dit mailadres of bellen naar +31 6 24778397. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Benader onze HR Adviseur

John van Etten
email: HR@fleetcleaner.com
tel: +31 6 24778397

Solliciteer nu

Als u geïnteresseerd bent in deze functie, stuur ons dan uw cv en motivatiebrief via het sollicitatieformulier hiernaast of door te mailen naar HR@fleetcleaner.com.