Operational Management Traineeship

Ben jij recent afgestudeerd van een HBO of WO opleiding, zoals maritieme techniek, technische bedrijfskunde of werktuigbouwkunde? Zou jij graag jezelf na je opleiding nog verder willen ontwikkelen in een snel internationaal groeiende organisatie met interessante techniek? Werk je graag in een gezellig bedrijf die vaak borrels en andere leuke uitjes organiseert? Lees dan snel onze vacature voor Operational Management Trainee!

Operatie

Onze operatie divisie is verantwoordelijk voor de operatie met onze reinigingsinstallaties en zorgt ervoor dat de operatie 24/7 door kan gaan binnen de Belgische en Nederlandse havens. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het bedienen, onderhouden en updaten van de reinigingsinstallatie en inspectie drones om onze klanten de beste service te bieden. De operatie divisie is verdeeld in reinigingsdiensten en inspectiediensten. De medewerkers binnen de operatie afdeling bestaan uit een energiek team van technisch opgeleide mensen die een cruciale rol spelen binnen Fleet Cleaner.

Het traineeship

Fleet Cleaner is een snelgroeiende innovatieve technische organisatie die een inspectie- en schoonmaakrobot heeft ontwikkeld voor al het onderwater onderhoud van zeeschepen. Op dit moment zijn we met onze technologie al actief in vijf verschillende landen, maar willen dit graag verder laten groeien. Om deze verdere groei te realiseren zijn wij binnen onze operatieafdeling op zoek naar geïnteresseerde starters die graag willen helpen om onze operatieafdeling verder te laten groeien.

Als trainee begin je met twee maanden werken aan boord van één van onze reinigingsschepen, dit is immers de manier waarop je onze techniek het beste leert kennen. Na deze twee maanden, zal je één maand aan de slag gaan als Fleet Inspector waarbij je met onze onderwater drone inspecties zal uitvoeren binnen de grootste havens van Europa. Tot slot werk je een maand in onze control room als remote operator, waarbij je onze techniek op afstand leert besturen. Nu je in deze eerste vier maanden volledig bekend bent geraakt met de techniek van Fleet Cleaner, zal je in de vier maanden erna een afgebakend project begeleiden ter verbetering van onze operatieafdeling (denk aan het opzetten van een nieuwe buitenlandse locatie voor onze inspectieservice of het verbeteren/opzetten van een logistiek proces).

Na jouw traineeship zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kan je verantwoordelijk worden voor de aansturing van een team, verantwoordelijk worden voor projecten (bv. opzetten nieuwe locaties of het verbeteren van de opleiding voor nieuwe medewerkers) of één van de vele andere mogelijkheden binnen Fleet Cleaner.

Wat vragen wij?

Om in aanmerking te komen voor ons Operational Management Traineeship, vragen wij het volgende:

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding (bij voorkeur in een technische richting);
 • Ervaring of affiniteit met een technische omgeving of zee-/binnenvaart;
 • Je kunt gestructureerd werken, hebt een flexibele houding en behoudt het overzicht;
 • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels;
 • Bent bereid om in de toekomst (gedeeltelijk) in het buitenland te werken.

Wat bieden wij?

Voor het Operational Management Traineeship bieden wij het volgende:

 • Een uitdagende functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheden;
 • Een ambitieuze en informele werksfeer in een internationaal groeiende en uitdagende omgeving;
 • Goed salaris en een flexibele werkomgeving;
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Deelname in de pensioensregeling van Fleet Cleaner;
 • Een gezellige vrijdagmiddagborrel en een goed verzorgde lunch op kantoor.

Wie zijn wij?

Fleet Cleaner heeft een nieuwe standaard neergezet voor het reinigen van schepen, met de ambitie om een wereldwijd netwerk op te zetten van reinigingsinstallaties. We zijn een jong, groeiend team dat continu bezig is om onze innovaties te verbeteren en uit te breiden. We zijn met drie reinigingsinstallaties momenteel actief in de grootste zeehavens van Europa.

Interesse?
Herken jij jezelf in dit profiel? En wil je de uitdaging aangaan om bij te dragen aan de groeiende operatie van Fleet Cleaner? Solliciteer dan meteen door jouw CV en motivatiebrief te sturen naar HR@fleetcleaner.com t.a.v. John van Etten. Mocht je nog vragen hebben, kan je ook mailen naar dit mailadres of bellen naar 0624778397. We zien ernaar uit kennis met je te maken!

Benader onze HR Adviseur

John van Etten
email: HR@fleetcleaner.com
tel: +31 6 24778397

Solliciteer nu

Als u geïnteresseerd bent in deze functie, stuur ons dan uw cv en motivatiebrief via het sollicitatieformulier hiernaast of door te mailen naar HR@fleetcleaner.com.