Operationeel Coördinator

Lijkt het je leuk om bij te dragen aan de groei van een jonge snelgroeiende technische organisatie met internationale plannen? Krijg jij energie van het organiseren van de operationele afdeling,  bestaande uit onze reinigingsschepen en inspecteurs, om ervoor zorgen dat de hele operatie zo soepel mogelijk verloopt? Heb jij hierbij graag contact met verschillende partijen zoals scheepseigenaren, scheepsagenten en duikbedrijven? Lees dan snel onze vacature voor Operationeel  Planner/Coördinator?

Sales

Onze verkoopafdeling is verantwoordelijk dat de schoonmaakinstallaties volledig bezet worden door de klanten. De divisie is verdeeld in een binnendienst en buitendienst verkoopafdeling. De buitendienst afdeling is verantwoordelijk voor het identificeren van zakelijke kansen, het opbouwen en onderhouden van succesvolle relaties met prospects en bestaande klanten. Terwijl de binnendienst afdeling verantwoordelijk zijn voor het interne verkoopproces en de operationele planning binnen Fleet Cleaner. Binnen de verkoopafdeling heerst een resultaatgerichte sfeer en een sterke teamgeest.

Jouw rol

Fleet Cleaner is een snelgroeiende innovatieve organisatie. Ter uitbreiding van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een Operationeel Coördinator. In de rol van Operationeel Coördinator ben je verantwoordelijk voor de planning van onze reinigingsschepen en inspecteurs. Tijdens de schoonmaak- en inspectieoperatie ben je de contactpersoon voor alle relevante partijen (zoals de scheepseigenaren, de scheepsagenten en onze eigen medewerkers). In de rol van Coördinator streef je naar een planning die efficiënt, kwalitatief en productief is en bewaakt dat deze juist wordt uitgevoerd.

Jouw werkzaamheden

In de rol van Operationeel Coördinator ben je verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:

 • Het opstellen van een planning voor onze reinigingsschepen en inspecteurs. Hiernaast het bewaken dat deze juist wordt uitgevoerd;
 • Het fungeren als contactpersoon voor alle relevante partijen tijdens de operationele activiteiten. Denk hierbij aan klanten, onze medewerkers, scheepsagenten etc.;
 • Het initiëren en begeleiden van projecten ter verbeteringen in het operationele planningsproces;
 • Verantwoordelijk voor een deel van het intern sales proces, zoals het verwerken van bepaalde gegevens in Salesforce.

Wat vragen wij?

Om de functie van Operationeel Coördinator goed uit te kunnen voeren, vragen wij het volgende:

 • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding. Bij voorkeur in een technische, bedrijfskundige of een commerciële richting;
 • Minimaal één jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je kunt gestructureerd werken en behoudt het overzicht;
 • Goede communicatievaardigheden in het Nederlands en Engels;
 • Kennis van de maritieme sector is een pré.

Wat bieden wij?

Voor de functie van Operationeel Coördinator bieden wij het volgende:

 • Een uitdagende functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheden;
 • Een ambitieuze en informele werksfeer in een groeiende en uitdagende omgeving;
 • Marktconform salaris en een flexibele werkomgeving;
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Deelname in de pensioensregeling van Fleet Cleaner;
 • Een gezellige vrijdagmiddagborrel en een goed verzorgde lunch op kantoor.

Over Fleet Cleaner
Fleet Cleaner heeft een nieuwe standaard gezet voor het reinigen van schepen, met de ambitie om een wereldwijd netwerk van reinigingsinstallaties op te zetten. We zijn een jong, groeiend team dat voortdurend werkt aan het verbeteren en uitbreiden van onze innovaties. Er zijn twee reinigingsinstallaties geïnstalleerd op werkschepen die actief zijn in de grootste zeehavens van Europa en een derde reinigingsinstallatie is onderweg.

Interesse?
Als je geïnteresseerd bent of vragen hebt over deze functie, vul dan onderstaand formulier in of neem contact op met onze HR Adviseur door te mailen naar HR@fleetcleaner.com. Als je vragen hebt, kun je ook mailen naar dit mailadres of bellen naar +31 6 24778397. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Benader onze HR Adviseur

John van Etten
email: HR@fleetcleaner.com
tel: +31 6 24778397

Solliciteer nu

Als u geïnteresseerd bent in deze functie, stuur ons dan uw cv en motivatiebrief via het sollicitatieformulier hiernaast of door te mailen naar HR@fleetcleaner.com.