Sales Executive (New Business)

Veel bedrijven wereldwijd maken gebruik van onze oplossingen voor zorgeloos onderhoud van scheepsrompen. Met geavanceerde technologie leveren we goede resultaten in zo kort mogelijke tijd, vaak gewoon tijdens het laden en lossen. Wij vinden dat nog veel meer bedrijven dat moeten weten. Ga jij voor ons op reis om internationale prospects te bezoeken en nieuwe business te ontwikkelen?

Sales

Bij de afdeling sales (onderdeel van de divisie Verkoop) werken Sales Executives en Inside Sales Professionals samen aan het identificeren van zakelijke kansen en aan het opbouwen en onderhouden van succesvolle relaties met prospects en bestaande klanten. Onder de divisie Verkoop valt ook de afdeling operationele coördinatie, die verantwoordelijk is voor de operationele planning binnen Fleet Cleaner en het in goede banen leiden van alle aanvragen. Binnen de verkoopafdeling heerst een resultaatgerichte sfeer en een sterke teamgeest.

Jouw rol

Met onderwater inspectiedrones en schoonmaakrobots bieden we onze internationale scheepvaartklanten unieke oplossingen voor het onderhoud van hun schepen. Daarmee leveren we meteen een bijdrage aan het verminderen van emissies en daardoor aan een schonere omgeving. Als sales executive zorg jij dat steeds meer bedrijven van onze services gebruik gaan maken. Je gaat wereldwijd op reis om kansrijke markten te ontdekken en om congressen en evenementen te bezoeken waar potentiële klanten aanwezig zijn. Zo richt je je op het identificeren van internationale prospects en un ontwikkeling tot nieuwe klanten. Op basis van hun behoeften en doelen creëer je op maat gemaakte voorstellen en werk je samen met interne afdelingen om een overtuigend voorstel op te stellen. Je onderhandelt en communiceert zelfstandig over de contractvoorwaarden met nieuwe klanten. Met jouw kennis en omdat je goed op de hoogte blijft van ontwikkelingen binnen de maritieme markt, denk je mee over nieuw te ontwikkelen producten of diensten. Jouw doel? Nieuwe partnerschappen en de beste dienstverlening!

Van cruiseschip tot olietanker: een schoon schip is een efficiënt en veilig schip. Wij zijn trots op onze oplossingen en jij gaat ons helpen om steeds meer klanten daarvan te overtuigen. In ons jonge bedrijf is volop ruimte voor initiatief en het nemen van verantwoordelijkheid. Je kunt je ontwikkelen tot een expert op het gebied van de diensten van Fleet Cleaner. Omgekeerd deel jij jouw kennis en ervaring met je collega’s en ben je een stimulerende kracht achter nieuwe ideeën en innovatie.

Functie-eisen
Jij wacht niet af, maar signaleert kansen en gaat daar proactief mee aan de slag. Je communiceert effectief en efficiënt en kunt ideeën en informatie zowel mondeling als schriftelijk duidelijk overbrengen. Je hebt er veel plezier in om mee te denken over verbetering van onze dienstverlening, werkprocessen, kwaliteit voor de klant of onze communicatie. Onze klanten bevinden zich overal ter wereld en je hebt er geen probleem mee om veel op reis te zijn.

Wat neem je in elk geval mee?

 • minimaal een afgeronde hbo- of wo-opleiding in een commerciële of technische richting;
 • minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke rol (bij voorkeur in een internationale omgeving);
 • goede beheersing van Nederlands en Engels (en bij voorkeur een derde taal, zoals Grieks of een Aziatische taal);
 • een rijbewijs B.

Wat bieden wij?

 • Een interessante en verantwoordelijke functie, waarin je samen met een jong team werkt aan de verdere professionalisering van ons accountmanagement.
 • Een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en flexibele werkomgeving.
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.
 • Groei en ontwikkeling met onze vele trainingsmogelijkheden, zoals Engels, Salesforce of verkoopvaardigheden en goede interne begeleiding.
 • Een ambitieuze en informele werksfeer in een groeiende en uitdagende omgeving.
 • De kans om veel van de wereld te zien.
 • Volop ruimte voor jouw creatieve en innovatieve inbreng.

Over Fleet Cleaner
Fleet Cleaner heeft een nieuwe standaard gezet voor het reinigen en inspecteren van schepen, met de ambitie om een wereldwijd netwerk van reinigingsinstallaties en inspectiestations op te zetten. We zijn een innovatief, groeiend team dat voortdurend werkt aan het verbeteren en uitbreiden van onze innovaties gericht op het verduurzamen van de scheepvaart. Op dit moment zijn wij met onze reinigingsinstallaties actief in de grootste zeehavens van Europa.

Interesse?
Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met onze HR-adviseur door te mailen naar HR@fleetcleaner.com of te bellen met +31 6 24778397. Ben je geïnteresseerd? Vul dan het onderstaande formulier in. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Benader onze HR Adviseur

John van Etten
email: HR@fleetcleaner.com
tel: +31 6 24778397

Apply now

If you are interested in this position, please send us your resume and cover letter using the application form on the right or by emailing HR@fleetcleaner.com.