Service Lead

Veel bedrijven maken gebruik van onze geavanceerde technologie voor zorgeloos onderhoud van scheepsrompen. Achter onze service gaat een complexe operatie schuil: de planning en uitvoering van inspecties en reinigingsactiviteiten overal ter wereld. Neem jij de eindverantwoordelijkheid voor de dagelijkse werkzaamheden, veiligheid en kwaliteit?

Operations

Onze operatie divisie is verantwoordelijk voor de operatie met onze reinigingsinstallaties en zorgt ervoor dat de operatie 24/7 door kan gaan binnen de Belgische en Nederlandse havens. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het bedienen, onderhouden en updaten van de reinigingsinstallaties en inspectie drones om onze klanten de beste service te bieden. De operatie divisie is verdeeld in reinigingsdiensten en inspectiediensten. De medewerkers binnen de operatie afdeling bestaan uit een energiek team van technisch opgeleide mensen die een cruciale rol spelen binnen Fleet Cleaner.

Jouw rol

Onze onderwater drones en schoonmaakrobots worden wereldwijd gebruikt voor het schoonmaken van (zee)schepen. Het is een unieke, innovatieve technologie, die we zelf hebben ontworpen en die nog steeds in ontwikkeling is. Neem jij de verantwoordelijkheid voor het team van servicemonteurs, voor de optimale technische staat van de installaties én voor vernieuwing en verbetering van onze processen en systemen?

Met onze oplossingen voor het onderhoud van schepen leveren we een bijdrage aan het verminderen van emissies en daardoor aan een schonere omgeving. Dit is een hightech operatie, die 24 uur per dag, 7 dagen per week doorgaat. Als service lead stuur je (in de volle breedte) de servicemonteurs aan die de inspectiedrones en de schoonmaakapparatuur aan boord van onze werkschepen onderhouden, zowel preventief, gepland als ongepland. Je let erop dat bij het werk de juiste kwaliteitscontroles worden uitgevoerd en dat de correcte veiligheidsmaatregelen worden getroffen. Samen met warehousing, inkoop en de medewerkers van ons magazijn zorg je dat er altijd voldoende onderdelen beschikbaar zijn, zodat de operatie nooit wordt onderbroken. Je houdt je ogen open voor verbeteringen in onze procedures, bedrijfsprocessen en systemen en neemt initiatief tot het ontwikkelen en implementeren van deze verbeteringen.

Van cruiseschip tot olietanker: een schoon schip is een efficiënt en veilig schip. Wij zijn trots op onze oplossingen en jij zorgt dat deze bijzondere installaties elke dag hun productiedoelstellingen halen. In ons jonge bedrijf is volop ruimte voor initiatief en het nemen van verantwoordelijkheid. Je kunt je ontwikkelen tot een expert op het gebied van de diensten van Fleet Cleaner en je bent een stimulerende kracht achter nieuwe ideeën en innovatie.

Functie-eisen

Jij wilt jouw brede kennis van technisch onderhoud, opslag, inkoop en systemen graag gebruiken om onze apparatuur in topconditie te houden. Je werkt planmatig, bent van mening dat meetbare afspraken de beste afspraken zijn en je bent initiatiefrijk en besluitvaardig. Je vermogen om onderlinge verbanden te zien en daar conclusies uit te trekken, helpt je bij het stellen van kritische vragen en het vinden van oorzaken en oplossingen. Aansturen doe je doelgericht, je staat open voor jouw medewerkers en bij onderhandelingen zoek je naar het gemeenschappelijk belang.

Wat neem je in elk geval mee?

 • een afgeronde opleiding op minimaal hbo-niveau in een technische richting (bijvoorbeeld maritieme techniek of werktuigbouwkunde);
 • minstens 3 jaar relevante werkervaring;
 • kennis van kwaliteitscontrole en veiligheidsmaatregelen binnen een operationele omgeving;
 • inzicht in methoden voor kostenbeheersing, projectmanagement, risicobeheer en contractbeheer.

Wat bieden wij?

 • Werken bij een een innovatief en snelgroeiend bedrijf dat streeft naar duurzame maritieme oplossingen.
 • Een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een flexibele werkomgeving.
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.
 • Deelname in de pensioenregeling van Fleet Cleaner.
 • Een verantwoordelijke functie met veel vrijheid en zelfstandigheid in een groeiende omgeving en met volop mogelijkheden voor jouw ontwikkeling.
 • Een ambitieuze en informele werksfeer.
 • Alle ruimte voor jouw technische, creatieve en innovatieve inbreng.

Over Fleet Cleaner

Fleet Cleaner heeft een nieuwe standaard gezet voor het reinigen van schepen, met de ambitie om een wereldwijd netwerk van reinigingsinstallaties op te zetten. We zijn een jong, groeiend team dat voortdurend werkt aan het verbeteren en uitbreiden van onze innovaties. Er zijn twee reinigingsinstallaties geïnstalleerd op werkschepen die actief zijn in de grootste zeehavens van Europa en een derde reinigingsinstallatie is onderweg.

Interesse?
Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met onze HR-adviseur John van Etten door te mailen naar HR@fleetcleaner.com of te bellen met +31 6 24 77 83 97. Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan door jouw cv en motivatiebrief aan ons te sturen. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Benader onze HR Adviseur

John van Etten
email: HR@fleetcleaner.com
tel: +31 6 24778397

Apply now

If you are interested in this position, please send us your resume and cover letter using the application form on the right or by emailing HR@fleetcleaner.com.