Software Engineering Stagiair

Ben jij bezig met je studie Informatica, Computerwetenschappen of vergelijkbaar, en ben je op zoek naar een (afstudeer)stage? Wil je dit doen in een jonge en snelgroeiende technische organisatie met internationale plannen? Wil je onderzoek doen naar verbeteringen in onze elektrische installaties of besturingssystemen? Lees dan onze vacature voor Software Engineering Stagiair!

Engineering

Onze engineeringafdeling is verdeeld in twee afdelingen: Electronics & Controls Engineering en Mechanical Engineering. De afdeling Electronics & Controls Engineering is verantwoordelijk voor het PLC besturingssysteem en de elektrische systemen van onze reinigingsinstallaties en inspectie drones. De afdeling Mechanical Engineering is verantwoordelijk voor het mechanisch ontwerp van de reinigingsinstallaties en inspectie drones. Binnen de afdeling Engineering wordt innovatieve inbreng gewaardeerd en is er de mogelijkheid om aan veel verschillende soorten techniek te werken.

Jouw rol

Het doel van Fleet Cleaner is om volledig autonoom schepen schoon te maken in ‘s werelds grootste zeehavens. Deze stage is in het Software Engineering team, dat verantwoordelijk is voor alle software die gebruikt wordt in onze reinigingsinstallaties, inspectierobots, en webapplicaties. Onze innovatieve reinigingsinstallaties draaien 24/7 en bestaan uit een combinatie van zeer uiteenlopende technologieën (hydrauliek, sensoren, filtersystemen, scheepssystemen, generatoren, etc.). Binnen deze stage zal een verbetering van de software van onze reinigingsinstallaties, inspectierobots of webapplicatie worden onderzocht. Zoals bijvoorbeeld in de richting van het automatiseren van onze schoonmaak ROV of het verbeteren van onze web applicatie die gps data van schepen analyseert om een voorspelling te doen of ze vuil zijn of niet.

Functie-eisen
Voor deze stageplaats vragen wij het volgende:

  • Je studeert momenteel voor een bachelordiploma in informatica, computerwetenschappen of vergelijkbaar;
  • Je bent op zoek naar een (afstudeer)stage;
  • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal;
  • Verder ben je georganiseerd, samenwerkingsgericht en analytisch.

Wat bieden wij?
Wij bieden je graag de volgende voorwaarden voor de rol van stagiair:

  • Stagevergoeding van €400,- bruto per maand;
  • Interessant werk en goede interne begeleiding;
  • Reiskostenvergoeding (indien je niet in het bezit bent van een studentenreisproduct);
  • Gezellig bedrijf dat regelmatig borrels en diners organiseert.

Over Fleet Cleaner
Fleet Cleaner heeft een nieuwe standaard gezet voor het reinigen van schepen, met de ambitie om een wereldwijd netwerk van reinigingsinstallaties op te zetten. We zijn een jong, groeiend team dat voortdurend werkt aan het verbeteren en uitbreiden van onze innovaties. Er zijn twee reinigingsinstallaties geïnstalleerd op werkschepen die actief zijn in de grootste zeehavens van Europa en een derde reinigingsinstallatie is onderweg.

Interesse?
Als je geïnteresseerd bent of vragen hebt over deze functie, vul dan onderstaand formulier in of neem contact op met onze HR Business Partner door te mailen naar HR@fleetcleaner.com. Als je vragen hebt, kun je ook mailen naar dit mailadres of bellen naar +31 6 24778397. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Benader onze HR Business Partner

John van Etten
email: HR@fleetcleaner.com
tel: +31 6 24778397

Solliciteer nu

Als u geïnteresseerd bent in deze functie, stuur ons dan uw cv en motivatiebrief via het sollicitatieformulier hiernaast of door te mailen naar HR@fleetcleaner.com.