Vessel Manager

Lijkt het je leuk om de bemanning aan boord van onze drie werkschepen aan te sturen en ervoor te zorgen dat deze schepen optimaal kunnen draaien? Krijg jij energie van medewerkers motiveren en operationele zaken op te lossen? En heb jij ervaring met operationeel leidinggeven in een technische omgeving? Lees dan snel verder!

See here the English vacancy

Operatie

Onze operatie divisie is verantwoordelijk voor de operatie met onze reinigingsinstallaties en zorgt ervoor dat de operatie 24/7 door kan gaan binnen de Belgische en Nederlandse havens. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het bedienen, onderhouden en updaten van de reinigingsinstallatie en inspectie drones om onze klanten de beste service te bieden. De operatie divisie is verdeeld in reinigingsdiensten en inspectiediensten. De medewerkers binnen de operatie afdeling bestaan uit een energiek team van technisch opgeleide mensen die een cruciale rol spelen binnen Fleet Cleaner.

Jouw rol

Fleet Cleaner is een snelgroeiende innovatieve technische organisatie die een inspectie- en schoonmaakrobot heeft ontwikkeld voor al het onderwater onderhoud van schepen. Voor onze reinigingstak zijn wij op zoek naar een Vessel Manager die leiding wilt geven aan onze reinigingsschepen. Als Vessel Manager ben je het aanspreekpunt voor onze medewerkers aan boord van de schepen, initieer en help je bij verbeteringen in de operatieafdeling en ondersteun je de schepen op verschillende manieren. Hiernaast ben jij de link tussen de schepen en kantoor (Engineering, Planning, HR etc.) en zorg jij dat deze samenwerking optimaal verloopt.

Jouw werkzaamheden

In de rol van Vessel Manager ben je verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:

 • Het aansturen en motiveren van de medewerkers aan boord van onze reinigingsschepen (ongeveer 25 medewerkers, waaronder Schippers, matrozen en technisch personeel);
 • Het initiëren en begeleiden van projecten ter verbetering van de operatieafdeling;
 • Het ondersteunen van de schepen op verschillende manieren;
 • Het zorgen voor een goede samenwerking tussen de afdelingen van kantoor (planning, engineering, HR etc.) en de reinigingsschepen.

Wat vragen wij?

Om de functie van Vessel Manager goed uit te kunnen voeren, vragen wij het volgende:

 • MBO/HBO werk- en denkniveau (in een technische richting) middels opleiding of werkervaring;
 • Minimaal twee jaar ervaring met operationeel leidinggeven in een technische omgeving;
 • Bij voorkeur ervaring met de binnenvaart. Het is een pré als je ook jouw groot vaarbewijs hebt;
 • Je kunt gestructureerd werken, hebt een flexibele houding en behoudt het overzicht;
 • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.

Wat bieden wij?

Voor de functie van Vessel Manager bieden wij het volgende:

 • Een uitdagende functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheden;
 • Een ambitieuze en informele werksfeer in een internationaal groeiende en uitdagende omgeving;
 • Goed salaris en een flexibele werkomgeving;
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Deelname in de pensioensregeling van Fleet Cleaner;
 • Een gezellige vrijdagmiddagborrel en een goed verzorgde lunch op kantoor.

Wie zijn wij?

Fleet Cleaner heeft een nieuwe standaard neergezet voor het reinigen van schepen, met de ambitie om een wereldwijd netwerk op te zetten van reinigingsinstallaties. We zijn een jong, groeiend team dat continu bezig is om onze innovaties te verbeteren en uit te breiden. We zijn met drie reinigingsinstallaties momenteel actief in de grootste zeehavens van Europa.

Interesse?

Herken jij jezelf in dit profiel? En wil je de uitdaging aangaan om bij te dragen aan de groeiende operatie van Fleet Cleaner? Solliciteer dan meteen door jouw CV en motivatiebrief te sturen naar HR@fleetcleaner.com t.a.v. John van Etten. Mocht je nog vragen hebben, kan je ook mailen naar dit mailadres of bellen naar 0624778397. We zien ernaar uit kennis met je te maken!

Benader onze HR Adviseur

John van Etten
email: HR@fleetcleaner.com
tel: +31 6 24778397

Solliciteer nu

Als u geïnteresseerd bent in deze functie, stuur ons dan uw cv en motivatiebrief via het sollicitatieformulier hiernaast of door te mailen naar HR@fleetcleaner.com.