Bijbaan International Sales

Ben jij momenteel bezig met jouw masterstudie of en heb je nog twee dagen over in de week? Lijkt het jouw leuk om onze gerobotiseerde inspectie- en schoonmaakdiensten van zeeschepen onder de aandacht te brengen bij onze internationale klanten? En werk je graag in een dynamisch bedrijf die vaak leuke borrels en activiteiten organiseert? Lees dan snel onze vacature voor een bijbaan!

Sales

Bij de afdeling sales werken verschillende professionals op het gebied van sales en marketing aan het identificeren van zakelijke kansen en aan het opbouwen en onderhouden van succesvolle relaties met prospects en bestaande klanten. Binnen de verkoopafdeling heerst een resultaatgerichte sfeer en een sterke teamgeest..

Jouw rol

Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in gerobotiseerde inspectie-, reinigings- en duikdiensten voor zeeschepen. Met geavanceerde robottechnologieën streven wij naar efficiënte en milieuvriendelijke oplossingen voor onze klanten. Binnen deze bijbaan ben je verantwoordelijk voor het proactief benaderen van zeeschepen om de inspectie- en reinigingsdiensten aan te bieden of het analyseren van de binnenkomende zeeschepen om te kijken of hier mogelijk interessante verkoopkansen tussen zitten. Je zult zowel telefonisch als per e-mail contact onderhouden met internationale klanten in de havens van Nederland en België.

Jouw verantwoordelijkheden zijn:

 • Het actief benaderen van potentiële klanten om de diensten te promoten en verkoopkansen te identificeren.
 • Het gebruik maken van het interne Salesforce programma om klantinformatie te vinden en bij te houden.
 • Het analyseren van relevante informatie over de schepen, zoals stilstand tijd en aanmeerlocatie, om klanten op maat te adviseren.
 • Het registreren van alle communicatie en interacties met klanten in ons systeem.
 • Het samenwerken met het sales- en marketingteam om strategieën te ontwikkelen voor klantbenadering en verkoopgroei.
 • Het bijdragen aan het verbeteren van onze diensten en processen door feedback van klanten te verzamelen en te delen met het team.

Wat vragen wij?
Om in aanmerking te komen voor deze bijbaan, vragen wij het volgende:

 • Momenteel in de eindfase van jouw HBO/WO bachelor of master, het liefst in technische, maritieme of commerciële/bedrijfskundige richting;
 • Je kunt gestructureerd werken en behoudt het overzicht;
 • Goede communicatievaardigheden in het Nederlands en Engels;
 • Kennis van en/of ervaring in de maritieme sector en Salesforce is een pré.

Wat bieden wij?
Voor deze bijbaan bieden wij het volgende:

 • Een bruto uursalaris van 15 euro per uur (exclusief uitbetaling vakantiedagen en vakantiegeld);
 • Een uitdagende bijbaan met de mogelijkheid om veel te leren over de maritieme sector en internationale sales;
 • Een ambitieuze en informele werksfeer in een groeiende en uitdagende omgeving;
 • Een gezellige vrijdagmiddagborrel en een goed verzorgde lunch op kantoor.

Wie zijn wij?
Fleet Cleaner heeft een nieuwe standaard neergezet voor het reinigen en inspecteren van schepen, met de ambitie om een wereldwijd netwerk op te zetten van reinigingsinstallaties en inspectiestations. We zijn een  snelgroeiend team dat continu bezig is om onze innovaties te verbeteren en uit te breiden. We voeren wereldwijd inspecties uit en zijn momenteel met meerdere reinigingsinstallaties actief in de grootste zeehavens van Europa.

Interesse?
Herken jij jezelf in dit profiel? En wil je de uitdaging aangaan om bij te dragen aan de groeiende operatie van Fleet Cleaner? Solliciteer dan meteen door jouw CV en motivatiebrief te sturen naar HR@fleetcleaner.com t.a.v. John van Etten. Mocht je nog vragen hebben, kan je ook mailen naar dit mailadres of bellen naar 0624778397. We zien ernaar uit kennis met je te maken!

Benader onze HR Business Partner

John van Etten
email: HR@fleetcleaner.com
tel: +31 6 24778397

Apply now

If you are interested in this position, please send us your resume and cover letter using the application form on the right or by emailing HR@fleetcleaner.com.