Stages2023-09-28T08:05:37+00:00

Stages

Bij Fleet Cleaner hebben we verschillende interessante stagemogelijkheden. Als stagiair bij Fleet Cleaner krijg je interessante uitdagingen en verantwoordelijkheid. Daarnaast krijg je de juiste begeleiding om je stage tot een succes te maken.

Professionele ervaring & persoonlijke groei

Fleet Cleaner is begonnen als een groep studenten met dezelfde visie op wat het bedrijf zou moeten worden. Daarom begrijpen we de waarde van onderwijs en stages. Het is jouw verantwoordelijkheid om je doelen en ambities vorm te geven, wij helpen graag waar we kunnen.

Wil je de kans krijgen om professionele vaardigheden te ontwikkelen in een groeiend maritiem technologiebedrijf? Solliciteer dan naar de beschikbare stageplaatsen!

Loading...

Voor elk
opleidingsniveau

Binnen Fleet Cleaner bieden we verschillende stagemogelijkheden voor verschillende studierichtingen en opleidingsniveaus. We hebben mogelijkheden in verschillende technische vakgebieden, maar ook op kantoor in bijvoorbeeld marketing. We zijn voortdurend op zoek naar mensen die willen leren over innovatie, technologie en de maritieme markt.

Beschikbare posities

Open sollicitatie

Denk je dat je vaardigheden hebt die perfect passen bij onze missie, maar die niet in onze lijst staan? Neem gerust contact met ons op om je visie te bespreken!

    Go to Top