Control Room Supervisor

Onze innovatieve technologie wordt wereldwijd gebruikt voor het schoonmaken van (zee)schepen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van high-tech schoonmaakrobots. De totale operatie van deze robots komt bij elkaar in onze controlekamer in Delft. Stuur jij de robots aan en houd je in de gaten of alles goed verloopt, zowel technisch als operationeel?

Operations

Onze operatie divisie is verantwoordelijk voor de operatie met onze reinigingsinstallaties en zorgt ervoor dat de operatie 24/7 door kan gaan binnen de Belgische en Nederlandse havens. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het bedienen, onderhouden en updaten van de reinigingsinstallaties en inspectie drones om onze klanten de beste service te bieden. De operatie divisie is verdeeld in reinigingsdiensten en inspectiediensten. De medewerkers binnen de operatie afdeling bestaan uit een energiek team van technisch opgeleide mensen die een cruciale rol spelen binnen Fleet Cleaner.

Jouw rol

Met onze oplossingen voor het onderhoud van schepen leveren we een bijdrage aan het verminderen van emissies en daardoor aan een schonere omgeving. Het is een hightech operatie die wordt uitgevoerd vanaf onze werkschepen (de Thunderbirds) en gemonitord in onze controlekamer. Als supervisor bij deze controlekamer stuur je van afstand de robots aan en bewaak je de totale kwaliteit van de schoonmaakoperaties, inclusief de veiligheid aan boord. De ROV-technici kunnen bij jou terecht met technische en operationele vragen. Als een probleem niet direct kan worden opgelost, controleer je de installatie op afstand en maak je servicetickets aan voor onderhoud. Tot slot maak je rapportages, houd je de planning bij en communiceer je met onze klanten over de voortgang, projectvoorbereiding en ondersteuning. En denk jij dat er manieren zijn om ons werk nóg beter te doen? Dan horen we die graag!

Van cruiseschip tot olietanker: een schoon schip is een efficiënt en veilig schip. Wij zijn trots op onze oplossingen en jij zorgt dat de operatie soepel blijft draaien, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Dit betekent dat we binnen onze controlekamer werken met een 5-ploegendienst. In ons jonge bedrijf is volop ruimte voor initiatief en het nemen van verantwoordelijkheid. Je kunt je ontwikkelen tot een expert op het gebied van de diensten van Fleet Cleaner en je bent een stimulerende kracht achter nieuwe ideeën en innovatie.

Functie-eisen

Jij kunt prioriteiten bepalen en de voortgang van projecten en activiteiten bewaken. Je werkt zelfstandig, oordeelt onafhankelijk en je stimuleert anderen ook om dat te doen. Tegelijk heb je een scherp oog voor de te behalen doelen en de inzet van de juiste resources. Veilig werken is voor jou een tweede natuur, in dat opzicht ben je echt een voorbeeld. Communiceren doe je makkelijk en duidelijk, zowel in het Nederlands als in het Engels (B2).

Wat neem je in elk geval mee?

  • een afgeronde mbo-opleiding in een technische richting op niveau 4;
  • bereidheid om in een 5-ploegendienst te werken (twee ochtend-, twee middag- en twee nachtdiensten, waarna je vier dagen verlof hebt);
  • kennis van computersystemen en een goed begrip van Microsoft Office.

Wat bieden wij?

  • Werken bij een innovatief en snelgroeiend bedrijf dat streeft naar duurzame maritieme oplossingen.
  • Een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een flexibele werkomgeving.
  • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.
  • Deelname in de pensioenregeling van Fleet Cleaner.
  • Een verantwoordelijke functie met veel vrijheid en zelfstandigheid in een groeiende omgeving en met volop mogelijkheden voor jouw ontwikkeling.
  • Een ambitieuze en informele werksfeer.
  • Alle ruimte voor jouw technische, creatieve en innovatieve inbreng.

Over Fleet Cleaner

Fleet Cleaner heeft een nieuwe standaard gezet voor het reinigen en inspecteren van schepen, met de ambitie om een wereldwijd netwerk van reinigingsinstallaties en inspectiestations op te zetten. We zijn een innovatief, groeiend team dat voortdurend werkt aan het verbeteren en uitbreiden van onze innovaties gericht op het verduurzamen van de scheepvaart. Op dit moment zijn wij met onze reinigingsinstallaties actief in de grootste zeehavens van Europa.

Interesse?
Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met onze HR-adviseur John van Etten door te mailen naar HR@fleetcleaner.com of te bellen met +31 6 24 77 83 97. Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan door jouw cv en motivatiebrief aan ons te sturen. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Benader onze HR Adviseur

John van Etten
email: HR@fleetcleaner.com
tel: +31 6 24778397

Apply now

If you are interested in this position, please send us your resume and cover letter using the application form on the right or by emailing HR@fleetcleaner.com.