Corporate Recruiter

Wil jij ervoor zorgen dat Fleet Cleaner over de juiste mensen beschikt om verder te kunnen groeien als internationale aanbieder van gerobotiseerde inspectie- en schoonmaakdiensten? Zijn termen als employer branding, candidate experience en sourcing jou niet onbekend? Werk jij graag in een dynamisch, technisch en snelgroeiend bedrijf in de maritieme sector? Lees dan snel onze vacature van Corporate Recruiter!

Staff

Onze staf bestaat uit de afdelingen Finance en HR. De afdeling HR is verantwoordelijk voor alle personeelszaken binnen Fleet Cleaner, waaronder de werving en selectie, training etc. De Finance afdeling is verantwoordelijk voor het  beheren van alle financiële aspecten binnen Fleet Cleaner, waaronder boekhouding, budgettering, en financiële planning. Bij HR en Finance proberen we de rest van de organisatie zo goed mogelijk te ondersteunen.

Jouw rol

In de rol van Corporate Recruiter speel je een cruciale rol in het verwerven van talent en het ervoor zorgen dat Fleet Cleaner over de juiste mensen beschikt om haar doelstellingen te halen. In nauwe samenwerking met afdelingsmanagers richt je je op het waarborgen van de juiste kwantiteit en kwaliteit van personeel binnen de organisatie. Je verantwoordelijkheden omvatten het gehele wervingsproces, van het identificeren van personeelsbehoeften tot actieve werving van gekwalificeerde kandidaten. Dit omvat onder andere het hebben van vacature intakes met managers, het opstellen van vacatureteksten, het voeren van sollicitatiegesprekken en het opstellen en doen van arbeidsvoorwaardenvoorstellen. Bij moeilijk vervulbare vacatures gebruik je verschillende manieren om deze toch in te vullen, denk hierbij bijvoorbeeld aan het actief sourcen en benaderen van kandidaten via onze LinkedIn recruiter seat. Daarnaast ben je actief betrokken bij verschillende onderwerpen binnen recruitment, zoals employer branding, campus recruitment en sourcingsstrategieën. Je bent onderdeel van het HR team bestaande uit een HR Business Partner en een HR officer.

Functie-eisen

In de rol van Corporate Recruiter ben je iemand die verbinding weet te maken. Verder ben je als persoon sociaal vaardig en resultaatgericht. Wat neem je in elk geval mee?

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding richting HRM, bedrijfskunde of vergelijkbaar.
 • Minimaal twee jaar ervaring in de rol als Recruiter.
 • Minimaal 32 uur per week beschikbaar.
 • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.

Werkzaamheden

In de rol van Corporate Recruiter ben je verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:

 • Samenwerken met verschillende afdelingen en afdelingsmanagers om hun personeelsbehoeften in kaart te brengen en een zoekprofiel op te stellen.
 • Het opstellen van vacatureteksten en deze gericht onder de aandacht brengen bij interessante kandidaten (via onze eigen vacaturesite, LinkedIn etc.).
 • Het begeleiden van het recruitment proces vanaf de sollicitatie tot en met het doen van een arbeidsvoorwaardenvoorstel.
 • Het actief sourcen en benaderen van kandidaten bij moeilijk vervulbare vacatures (bijvoorbeeld via onze LinkedIn Recruiter seat).
 • Campus recruitment en het deelnemen aan recruitmentevenementen, bijvoorbeeld stagebeurzen op hogescholen en universiteiten.
 • Het actief meedenken en verbeteren van verschillende onderdelen, zoals employer branding, candidate experience en recruitmentprocedures.

Wat bieden wij?

In de rol van Corporate Recruiter bieden we je graag het volgende:

 • Werken bij een innovatief en snelgroeiend bedrijf dat streeft naar duurzame maritieme oplossingen met geavanceerde technologie.
 • Een bruto maandloon tussen de €3.500,- en €5.000,-, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een flexibele werkomgeving.
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.
 • Deelname in de pensioenregeling van Fleet Cleaner.
 • Een verantwoordelijke functie met veel vrijheid en zelfstandigheid in een groeiende omgeving en met volop mogelijkheden voor jouw ontwikkeling.
 • Een ambitieuze en informele werksfeer.
 • Alle ruimte voor jouw creatieve en innovatieve inbreng.

Over Fleet Cleaner

Fleet Cleaner heeft een nieuwe standaard gezet voor het reinigen van schepen, met de ambitie om een wereldwijd netwerk van reinigingsinstallaties op te zetten. We zijn een jong, groeiend team dat voortdurend werkt aan het verbeteren en uitbreiden van onze innovaties. Dit om ze brandstofbesparing en duurzaamheid in de scheepvaart te stimuleren. Er zijn meerdere reinigingsinstallaties geïnstalleerd op werkschepen die actief zijn in de grootste zeehavens van Europa en er zijn nog meer reinigingsinstallatie onderweg.

Interesse?

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met onze HR Business Partner John van Etten door te mailen naar HR@fleetcleaner.com of te bellen met +31 6 24 77 83 97. Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan door jouw cv en motivatiebrief aan ons te sturen. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Benader onze HR Adviseur

John van Etten
email: HR@fleetcleaner.com
tel: +31 6 24778397

Apply now

If you are interested in this position, please send us your resume and cover letter using the application form on the right or by emailing HR@fleetcleaner.com.