Customer Success Specialist

Lijkt het jou interessant om middels onze eigen interne software, Fleet Watch, de schepen van grote internationale rederijen te analyseren en ze met deze informatie te adviseren over hun onderwater onderhoud? Wil jij hierbij ook onze eigen gerobotiseerde schoonmaak- en inspectiediensten onder de aandacht brengen bij ons internationaal klantenbestand? En heb jij een afgeronde hbo- of wo-opleiding? Lees dan snel onze vacature voor Customer Success Specialist!

Sales

Bij de afdeling sales werken verschillende professionals op het gebied van sales en marketing aan het identificeren van zakelijke kansen en aan het opbouwen en onderhouden van succesvolle relaties met prospects en bestaande klanten. Binnen de verkoopafdeling heerst een resultaatgerichte sfeer en een sterke teamgeest..

Jouw rol

Als Customer Success Specialist kom je te werken op onze sales afdeling, bestaande uit ongeveer tien medewerkers. Als Customer Success Specialist identificeer en analyseer je met onze eigen interne software, Fleet Watch, interessante schepen die de havens binnen komen waar wij onze diensten aanbieden. Hiernaast doe je aanvullend onderzoek om alle relevante informatie over deze schepen te verzamelen, zoals wie de eigenaar is van het schip of wat de contactgegevens zijn. Op basis van de opgehaalde informatie adviseer je ons internationaal klantenbestand over hun onderwater onderhoud en over onze gerobotiseerde inspectie- en schoonmaakdiensten.

Ook ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van binnenkomende aanvragen voor onze diensten en zorgt voor een passend voorstel. Tot slot denk je actief mee hoe we onze salesprocessen en interne software nog verder kunnen verbeteren, door bijvoorbeeld aanpassingen in Salesforce etc.

Functie-eisen
Jij beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Zodra jij een kans ziet, ga je ermee aan de slag. Je communiceert effectief en efficiënt en kunt ideeën, informatie en voorstellen zowel mondeling als schriftelijk duidelijk overbrengen. Je voelt je helemaal thuis in een dynamische en snelle omgeving en denkt graag mee over de verbetering van onze dienstverlening, werkprocessen, kwaliteit voor de klant of onze communicatie.

Wat neem je in elk geval mee?

  • minimaal een afgeronde hbo- of wo-opleiding in een commerciële, bedrijfskundige of technische richting;
  • minimaal één jaar ervaring in een soortgelijke rol (bij voorkeur in een internationale omgeving), mag ook vanuit stages zijn;
  • goede beheersing van Nederlands en Engels (het is een pré als je een derde taal beheerst).

Wat bieden wij?

  • Een interessante en verantwoordelijke functie, waarin je samen met een dynamisch team werkt aan goede relaties met klanten.
  • Een goed salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden en een flexibele werkomgeving.
  • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.
  • Groei en ontwikkeling met onze vele trainingsmogelijkheden. Daarnaast de kans om mee te groeien met een snelgroeiend bedrijf.
  • Een ambitieuze en informele werksfeer in een groeiende en uitdagende omgeving.
  • Volop ruimte voor jouw creatieve en innovatieve inbreng.

Over Fleet Cleaner
Fleet Cleaner heeft een nieuwe standaard gezet voor het reinigen en inspecteren van schepen, met de ambitie om een wereldwijd netwerk van reinigingsinstallaties en inspectiestations op te zetten. We zijn een snel groeiend team dat voortdurend werkt aan het verbeteren en uitbreiden van onze innovaties. Momenteel bieden wij onze diensten internationaal aan in meerdere grote zeehavens.

Interesse?
Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met onze HR Business Partner, John van Etten, door te mailen naar HR@fleetcleaner.com of te bellen met +31 6 24778397. Ben je geïnteresseerd? Vul dan het onderstaande formulier in. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Benader onze HR Business Partner

John van Etten
email: HR@fleetcleaner.com
tel: +31 6 24778397

Apply now

If you are interested in this position, please send us your resume and cover letter using the application form on the right or by emailing HR@fleetcleaner.com.