Inside Sales Professional

Wij zijn zelf erg enthousiast over onze geavanceerde oplossingen voor zorgeloos onderhoud van scheepsrompen: een schoon schip, gewoon tijdens het laden of lossen. We beschikken inmiddels over een groot, internationaal klantbestand. Tegelijk denken we dat nog veel meer bedrijven met onze service kennis moeten maken. Kom jij zorgen dat leads worden omgezet in nieuwe klanten?

Sales

Bij de afdeling sales (onderdeel van de divisie Verkoop) werken Sales Executives en Inside Sales Professionals samen aan het identificeren van zakelijke kansen en aan het opbouwen en onderhouden van succesvolle relaties met prospects en bestaande klanten. Onder de divisie Verkoop valt ook de afdeling operationele coördinatie, die verantwoordelijk is voor de operationele planning binnen Fleet Cleaner en het in goede banen leiden van alle aanvragen. Binnen de verkoopafdeling heerst een resultaatgerichte sfeer en een sterke teamgeest.

Jouw rol

Met onderwater inspectiedrones en schoonmaakrobots bieden we onze internationale scheepvaartklanten unieke oplossingen voor het onderhoud van hun schepen. Daarmee leveren we meteen een bijdrage aan het verminderen van emissies en daardoor aan een schonere omgeving. Als inside sales professional ben jij de drijvende kracht achter de verkoop van onze unieke diensten. Je volgt leads van collega’s op en identificeert ook zelf veelbelovende mogelijkheden. Als er interessante schepen binnenvaren in de havens waar we operationeel zijn, pak je de telefoon of maak je een mail, gaat in gesprek en stel je eventueel een aanbod op dat ze niet kunnen weigeren. Ook behandel je binnenkomende vragen van potentiële klanten en ben je voor hen het eerste aanspreekpunt als ze vragen hebben. Jouw doel? Zoveel mogelijk leads closen en verwachtingen overtreffen!

Van cruiseschip tot olietanker: een schoon schip is een efficiënt en veilig schip. Wij zijn trots op onze oplossingen en jij gaat ons helpen om daar zoveel mogelijk klanten van te overtuigen. In ons jonge bedrijf is volop ruimte voor initiatief en het nemen van verantwoordelijkheid. Je kunt je ontwikkelen tot een expert op het gebied van de diensten van Fleet Cleaner. Omgekeerd deel jij jouw kennis en ervaring met je collega’s en ben je een één van de krachten achter nieuwe ideeën en innovatie.

Functie-eisen

Jij bent niet bang om mensen te benaderen en je beschikt over sterke vaardigheden in outbound sales. Zodra jij een kans ziet, ga je ermee aan de slag. Je communiceert effectief en efficiënt en kunt ideeën, informatie en voorstellen zowel mondeling als schriftelijk duidelijk overbrengen. Je voelt je helemaal thuis in een dynamische en snelle omgeving en denkt graag mee over verbetering van onze dienstverlening, werkprocessen, kwaliteit voor de klant of onze communicatie.

Wat neem je in elk geval mee?

 • minimaal een afgeronde hbo-opleiding in een commerciële of technische richting;
 • minimaal één jaar ervaring in een soortgelijke rol (bij voorkeur in een internationale omgeving);
 • goede beheersing van Nederlands en Engels (en bij voorkeur een derde taal, zoals Grieks of een Aziatische taal);
 • een rijbewijs B.

Wat bieden wij?

 • Een interessante en verantwoordelijke functie, waarin je samen met een jong team werkt aan goede relaties, nieuwe klanten en mooie producten.
 • Een goed salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en flexibele werkomgeving.
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.
 • Groei en ontwikkeling met onze vele trainingsmogelijkheden, zoals Engels, Salesforce of verkoopvaardigheden en goede interne begeleiding.
 • Een ambitieuze en informele werksfeer in een groeiende en uitdagende omgeving.
 • Een goed verzorgde lunch en een gezellige vrijdagmiddagborrel op kantoor.
 • Volop ruimte voor jouw creatieve en innovatieve inbreng.

Over Fleet Cleaner

Fleet Cleaner heeft een nieuwe standaard gezet voor het reinigen en inspecteren van schepen, met de ambitie om een wereldwijd netwerk van reinigingsinstallaties en inspectiestations op te zetten. We zijn een innovatief, groeiend team dat voortdurend werkt aan het verbeteren en uitbreiden van onze innovaties gericht op het verduurzamen van de scheepvaart. Op dit moment zijn wij met onze reinigingsinstallaties actief in de grootste zeehavens van Europa.

Interesse?
Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met onze HR-adviseur door te mailen naar HR@fleetcleaner.com of te bellen met +31 6 24778397. Ben je geïnteresseerd? Vul dan het onderstaande formulier in. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Benader onze HR Adviseur

John van Etten
email: HR@fleetcleaner.com
tel: +31 6 24778397

Apply now

If you are interested in this position, please send us your resume and cover letter using the application form on the right or by emailing HR@fleetcleaner.com.