Manager controlekamer

Onze controlekamer in Delft vormt het centrum van de operatie waarbij we op een innovatieve manier (zee)schepen inspecteren en schoonmaken. We doen dat met innovatieve schoonmaakrobots, bediend vanaf een centrale controlekamer. Houd jij het overzicht over de werking van de apparatuur en jouw solide team van supervisors?

Operations

Onze operatieafdeling is verantwoordelijk voor de operatie met onze reinigingsinstallaties en zorgt ervoor dat het werk 24/7 door kan gaan binnen de Belgische en Nederlandse havens. De afdeling is verantwoordelijk voor het bedienen, onderhouden en updaten van de reinigingsinstallaties en inspectiedrones waarmee we onze klanten de beste service bieden. De operatieafdeling is verdeeld in reinigingsdiensten en inspectiediensten. De medewerkers van de operatieafdeling vormen een energiek team van technisch opgeleide mensen en zij hebben een cruciale rol binnen Fleet Cleaner.

Jouw rol

Met onze oplossingen voor het onderhoud van schepen leveren we een bijdrage aan het verminderen van emissies en daardoor aan een schonere omgeving. Het is een hightech operatie die bij elkaar komt in onze controlekamer: van het aansturen van de werkschepen en de supervisors die de robots bedienen tot de correcte naleving van veiligheids- en andere procedures. Als manager controlekamer heb jij de eindverantwoordelijkheid voor deze operatie. Je geeft leiding aan het team en leidt nieuwe medewerkers op. Je coördineert de eerstelijns storingsdienst, zorgt voor een hoge kwalitatieve productie en bewaakt de personeelsplanning.  Als het zo uitkomt pak je zelf de joystick om een schoonmaakrobot of drone te bedienen. En denk jij dat er manieren zijn waarop we ons werk nóg beter kunnen doen? Dan horen we dat graag van je. Jouw doel? Zorgen dat mensen en techniek op het hoogste niveau blijven (samen)werken!

Van cruiseschip tot olietanker: een schoon schip is een efficiënt en veilig schip. Wij zijn trots op onze oplossingen en jij houdt het overzicht, zodat de operatie 24 uur per dag en 7 dagen per week door kan gaan. In ons jonge bedrijf is volop ruimte voor initiatief en het nemen van verantwoordelijkheid. Je kunt je ontwikkelen tot een expert op het gebied van de diensten van Fleet Cleaner en je bent een stimulerende kracht achter nieuwe ideeën en innovatie. Onze schoonmaakrobots zijn we internationaal aan het opschalen, waarbij jij ook verantwoordelijk zal zijn voor de besturing.

Al dit gebeurt in een 5-ploegendienst, waarbij je twee ochtenddiensten (06:00 – 14:00), twee middagdiensten (14:00 – 22:00) en twee nachtdiensten (22:00 – 06:00) werkt. Als Manager Controlekamer werk je echter voornamelijk alleen doordeweeks.

Functie-eisen

Je bent in staat om jouw medewerkers aan te sturen en hen te stimuleren om het beste resultaat te behalen. Dat doe je op een prettige, open en motiverende manier. Je hebt een positieve houding en werkt actief aan een productieve, collegiale werksfeer. Omdat je een uitstekend begrip hebt van operationele processen, procedures en systemen, kun je mensen en processen gestructureerd aansturen, waarbij je altijd het overzicht bewaart.

Wat neem je in elk geval mee?

 • een afgeronde technische opleiding op minimaal mbo-niveau 4, zoals werktuigbouwkunde of richting procestechniek;
 • goede kennis van kwaliteitscontrole en veiligheidsmaatregelen;
 • minimaal twee jaar ervaring met het aansturen van een team in een operationele omgeving;
 • ervaring met het werken in een omgeving met ploegendiensten.

Wat bieden wij?

 • Werken bij een innovatief en snelgroeiend bedrijf dat streeft naar duurzame maritieme oplossingen met geavanceerde technologie.
 • Een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een flexibele werkomgeving.
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.
 • Deelname in de pensioenregeling van Fleet Cleaner.
 • Een verantwoordelijke functie met veel vrijheid en zelfstandigheid in een groeiende omgeving en met volop mogelijkheden voor jouw ontwikkeling.
 • Een ambitieuze en informele werksfeer.
 • Alle ruimte voor jouw technische, creatieve en innovatieve inbreng.

Over Fleet Cleaner

Fleet Cleaner heeft een nieuwe standaard gezet voor het reinigen van schepen, met de ambitie om een wereldwijd netwerk van reinigingsinstallaties op te zetten. We zijn een jong, groeiend team dat voortdurend werkt aan het verbeteren en uitbreiden van onze innovaties. Dit om ze brandstofbesparing en duurzaamheid in de scheepvaart te stimuleren. Er zijn meerdere  reinigingsinstallaties geïnstalleerd op werkschepen die actief zijn in de grootste zeehavens van Europa en er zijn nog meer reinigingsinstallatie onderweg.

Interesse?
Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met onze HR Business Partner John van Etten door te mailen naar HR@fleetcleaner.com of te bellen met +31 6 24 77 83 97. Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan door jouw cv en motivatiebrief aan ons te sturen. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Benader onze HR Business Partner

John van Etten
email: HR@fleetcleaner.com
tel: +31 6 24778397

Apply now

If you are interested in this position, please send us your resume and cover letter using the application form on the right or by emailing HR@fleetcleaner.com.