Manager Operations

Veel bedrijven maken gebruik van onze geavanceerde technologie voor zorgeloos onderhoud van scheepsrompen. Achter onze service gaat een complexe operatie schuil: de planning en uitvoering van inspecties en reinigingsactiviteiten overal ter wereld. Neem jij de eindverantwoordelijkheid voor de dagelijkse werkzaamheden, veiligheid en kwaliteit?

Operations

Onze operatieafdeling is verantwoordelijk voor de operatie met onze reinigingsinstallaties en zorgt ervoor dat het werk 24/7 door kan gaan binnen de Belgische en Nederlandse havens. De afdeling is verantwoordelijk voor het bedienen, onderhouden en updaten van de reinigingsinstallaties en inspectiedrones waarmee we onze klanten de beste service bieden. De operatieafdeling is verdeeld in reinigingsdiensten en inspectiediensten. De medewerkers van de operatieafdeling vormen een energiek team van technisch opgeleide mensen en zij hebben een cruciale rol binnen Fleet Cleaner.

Jouw rol

Met onderwater inspectiedrones en high-tech schoonmaakrobots bieden we onze internationale scheepvaartklanten unieke oplossingen voor het onderhoud van hun schepen. Daarmee leveren we meteen een bijdrage aan het verminderen van emissies en daardoor aan een schonere omgeving. Als manager Operations ben je er verantwoordelijk voor dat we 24/7 kwaliteit leveren. Je stuurt de ongeveer 40 medewerkers van de operatieafdeling aan en coördineert de afstemming en samenwerking tussen de schepen, de vessel manager, de inspecteurs en de afdelingen aan wal. Je zorgt dat de remote controlekamer, internationale inspectiestations en reinigingsinstallaties ononderbroken functioneren en reageert snel en effectief bij verstoringen. Kwaliteit en veiligheid staan voor jou voorop, daarom bewaak je de naleving van de procedures en de opleiding van de operationele collega’s. Je werkt nauw samen met afdelingen zoals planning en HR voor de crewing en het nautisch beheer van de installaties. Je evalueert, verbetert, ontwikkelt en implementeert operationele procedures, bedrijfsprocessen en systemen. Jouw doel? Een feilloze operatie!

Van cruiseschip tot olietanker: een schoon schip is een efficiënt en veilig schip. Wij zijn trots op onze oplossingen en jij zorgt dat we ons werk goed, veilig, doelmatig en productief (blijven) doen. In ons jonge bedrijf is volop ruimte voor initiatief en het nemen van verantwoordelijkheid. Je kunt je ontwikkelen tot een expert op het gebied van de diensten van Fleet Cleaner en je bent een stimulerende kracht achter nieuwe ideeën en innovatie.

Functie-eisen

Jij voelt je thuis in een bedrijvige, internationale omgeving waar je de volledige verantwoordelijkheid mag nemen voor operationele processen, goed functionerende systemen en technologische innovatie. Je stuurt je medewerkers resultaatgericht aan en behandelt hen als de professionals die ze zijn. Je hebt een hands on instelling en houdt (zelf ook) van aanpakken. Dat ons werk zich overal ter wereld afspeelt is voor jou geen probleem: je raakt niet snel het overzicht kwijt en ‘van 9 tot 5’ is toch al niks voor jou.

Wat neem je in elk geval mee?

  • minimaal een afgeronde wo-opleiding in een technische richting, zoals werktuigbouwkunde of maritieme techniek;
  • minimaal vijf jaar ervaring in operationeel management binnen een technische omgeving (bij voorkeur in de maritieme industrie);
  • kennis van operationele processen, procedures en systemen, en van kwaliteitscontrole en veiligheidsmaatregelen.

Wat bieden wij?

  • Werken bij een een innovatief en snelgroeiend bedrijf dat streeft naar duurzame maritieme oplossingen.
  • Een goed salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een flexibele werkomgeving.
  • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.
  • Deelname in de pensioenregeling van Fleet Cleaner.
  • Een uitdagende functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid in een groeiende omgeving en met volop mogelijkheden voor jouw ontwikkeling.
  • Een ambitieuze en informele werksfeer.
  • Volop ruimte voor jouw creatieve en innovatieve inbreng.

Over Fleet Cleaner

Fleet Cleaner heeft een nieuwe standaard gezet voor het reinigen en inspecteren van schepen, met de ambitie om een wereldwijd netwerk van reinigingsinstallaties en inspectiestations op te zetten. We zijn een innovatief, groeiend team dat voortdurend werkt aan het verbeteren en uitbreiden van onze innovaties gericht op het verduurzamen van de scheepvaart. Op dit moment zijn wij met onze reinigingsinstallaties actief in de grootste zeehavens van Europa.

Interesse?
Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met onze HR-adviseur John van Etten door te mailen naar HR@fleetcleaner.com of te bellen met +31 6 24 77 83 97. Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan door jouw cv en motivatiebrief aan ons te sturen. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Benader onze HR Adviseur

John van Etten
email: HR@fleetcleaner.com
tel: +31 6 24778397

Apply now

If you are interested in this position, please send us your resume and cover letter using the application form on the right or by emailing HR@fleetcleaner.com.