Marketing Specialist

Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen voor het schoonmaken en onderhouden van scheepsrompen. Dat doen we voor een groeiend, internationaal klantbestand en met een groeiend aantal medewerkers. Communicatie naar buiten én naar binnen wordt voor ons daarom steeds belangrijker. Ben jij de professional die het geheel overziet en moeiteloos strategie met uitvoering combineert? Lees dan snel onze vacature voor Marketing Specialist!

Sales

Bij de afdeling sales werken verschillende professionals op het gebied van sales en marketing aan het identificeren van zakelijke kansen en aan het opbouwen en onderhouden van succesvolle relaties met prospects en bestaande klanten. Binnen de verkoopafdeling heerst een resultaatgerichte sfeer en een sterke teamgeest.

Jouw rol

Als jij op zoek bent naar een brede, verantwoordelijke marketing en communicatiefunctie bij een vooruitstrevend technologisch bedrijf, dan hebben wij die voor jou. Als Marketing Specialist heb je een sleutelrol bij onze communicatie, van begin tot eind. Denk aan de website, zowel het maken van de content als optimalisatie, of de externe communicatie via onze sociale-mediakanalen. Je legt er een stevige strategie onder, waarbij je goed nadenkt over tactiek en processen, van huisstijl, campagnes en advertentie lay-outs tot presentatiesjablonen. Natuurlijk monitor je de resultaten van jouw activiteiten scherp. Maar ook de interne communicatie ontsnapt niet aan jouw aandacht. Je werkt rechtstreeks samen met de commercieel manager en wij staan altijd open voor jouw goede ideeën. Hoe interessant wil jij het hebben?

Van cruiseschip tot olietanker: een schoon schip is een efficiënt en veilig schip. Wij zijn trots op onze oplossingen en jij gaat ons helpen om daar zoveel mogelijk klanten van te overtuigen. In ons jonge bedrijf is volop ruimte voor initiatief en het nemen van verantwoordelijkheid. Je kunt je ontwikkelen tot een expert op het gebied van de diensten van Fleet Cleaner. Omgekeerd deel jij jouw kennis en ervaring met je collega’s en ben je een één van de krachten achter nieuwe ideeën en innovatie.

Functie-eisen

Jij bent een creatieve en proactieve professional, die het grote geheel overziet zonder de details te vergeten. Je staat open voor nieuwe inzichten, oplossingen, tactieken en werkwijzen. Innoveren en verbeteren geeft je veel energie. Met je heldere manier van communiceren, positief-kritische instelling en je aanstekelijke enthousiasme krijg je mensen mee, ook als het gaat om ideeën waar nog niemand aan gedacht heeft.

Wat neem je in elk geval mee?

 • Een afgeronde opleiding op minimaal hbo-niveau, bijvoorbeeld in marketing.
 • Minstens twee jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
 • Kennis van SEO, contentcreatie en Google Analytics.
 • Meer dan uitstekende taalvaardigheid in zowel Nederlands als Engels.

Wat bieden wij?

 • Een interessante en verantwoordelijke functie, waarin je samen met een jong team werkt aan goede relaties, nieuwe klanten en mooie producten.
 •  Een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en flexibele werkomgeving.
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.
 • Groei en ontwikkeling met onze vele trainingsmogelijkheden, zoals Engels, Salesforce of verkoopvaardigheden en goede interne begeleiding.
 •  Een ambitieuze en informele werksfeer in een groeiende en uitdagende omgeving.
 •  De kans om veel van de wereld te zien.
 • Volop ruimte voor jouw creatieve en innovatieve inbreng.

Over Fleet Cleaner

Fleet Cleaner heeft een nieuwe standaard gezet voor het reinigen en inspecteren van schepen, met de ambitie om een wereldwijd netwerk van reinigingsinstallaties en inspectiestations op te zetten. We zijn een snel groeiend team dat voortdurend werkt aan het verbeteren en uitbreiden van onze innovaties. Er zijn meerdere reinigingsinstallaties geïnstalleerd op werkschepen die actief zijn in de grootste zeehavens van Europa.

Interesse?

Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met onze HR Business Partner, John van Etten, door te mailen naar HR@fleetcleaner.com of te bellen met +31 6 24778397. Ben je geïnteresseerd? Vul dan het onderstaande formulier in. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

 

Benader onze HR Business Partner

John van Etten
email: HR@fleetcleaner.com
tel: +31 6 24778397

Apply now

If you are interested in this position, please send us your resume and cover letter using the application form on the right or by emailing HR@fleetcleaner.com.