Procesoperator C

Wil jij ons operatieproces van onze reinigingsschepen van afstand overzien vanuit onze controlekamer in Delft? Heb jij minimaal een afgeronde Vapro C, Operator C of een vergelijkbare MBO 4 opleiding? En ben jij bereid om in een 5 ploegendienst te werken? Lees dan snel onze vacature voor Procesoperator!

Operations

Onze operatieafdeling is verantwoordelijk voor de operatie met onze reinigingsinstallaties en zorgt ervoor dat het werk 24/7 door kan gaan binnen de Belgische en Nederlandse havens. De afdeling is verantwoordelijk voor het bedienen, onderhouden en updaten van de reinigingsinstallaties en inspectiedrones waarmee we onze klanten de beste service bieden. De operatieafdeling is verdeeld in reinigingsdiensten en inspectiediensten. De medewerkers van de operatieafdeling vormen een energiek team van technisch opgeleide mensen en zij hebben een cruciale rol binnen Fleet Cleaner.

Jouw rol

Met meerdere werkschepen voeren wij gerobotiseerde reinigingen uit van de hul van zeeschepen in alle Nederlandse en Belgische havens. Vanaf afstand worden deze reinigingsoperaties gemonitord vanuit onze controlekamer in Delft. Als Procesoperator overzie jij het productieproces van deze reinigingsschepen, zowel op operationeel als technisch gebied. Hierbij bewaak jij de totale kwaliteit van de schoonmaakoperatie, inclusief de veiligheid aan boord. De ROV techneuten aan boord kunnen bij jou terecht met technische en operationele vragen. Als een probleem niet direct kan worden opgelost, controleer je de installatie op afstand en maak je servicetickets aan voor onderhoud. Tot slot maak je rapportages, houd je de planning bij en communiceer je met onze klanten over de voortgang, projectvoorbereiding en ondersteuning. Tot slot denk je actief mee in verbeteringen aan onze processen, systemen etc.

Met onze gerobotiseerde oplossingen voor het onderhoud van schepen leveren we een bijdrage aan het verminderen van het brandstofgebruik van zeeschepen. Van cruiseschip tot olietanker: een schoon schip is een efficiënt en veilig schip. Wij zijn trots op onze oplossingen en jij zorgt dat de operatie soepel blijft draaien, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Jouw werkzaamheden
In de rol van Procesoperator C ben je verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:

  • Vanaf afstand uit de controlekamer het operatieproces van onze werkschepen overzien, zowel op technisch als operationeel gebied.
  • Het bewaken van de interne standaarden op het gebied van onder andere kwaliteit en veiligheid. Hierbij ook het begeleiden van de medewerkers aan boord op deze gebieden.
  • Het beantwoorden van vragen die gesteld worden door onze interne medewerkers en externe partijen (zoals klanten) over de operatie, techniek en voortgang.
  • Het bewaken van de technische staat van onze installaties. Indien nodig, het aanmaken van servicetickets voor onderhoud.
  • Het opstellen van rapportages en het bijhouden van de planning.

Functie-eisen
In de rol van Procesoperator C vragen wij het volgende:

  • Minimaal een afgeronde opleiding Vapro C, Operator C of een vergelijkbare MBO 4 opleiding.
  • Bereidheid om in een 5-ploegendienst te werken (twee ochtend-, twee middag- en twee nachtdiensten, waarna je vier dagen verlof hebt).
  • Kennis van computersystemen en een goed begrip van Microsoft Office.
  • Goede beheersing van zowel de Engelse als Nederlandse taal.

Over Fleet Cleaner
Fleet Cleaner heeft een nieuwe standaard gezet voor het reinigen van schepen, met de ambitie om een wereldwijd netwerk van reinigingsinstallaties en inspectiestations op te zetten. We zijn een snelgroeiend team dat voortdurend werkt aan het verbeteren en uitbreiden van onze innovaties. Dit om ze brandstofbesparing en duurzaamheid in de scheepvaart te stimuleren.

Interesse?
Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met onze HR Business Partner John van Etten door te mailen naar HR@fleetcleaner.com of te bellen met +31 6 24 77 83 97. Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan door jouw cv en motivatiebrief aan ons te sturen. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Benader onze HR Business Partner

John van Etten
email: HR@fleetcleaner.com
tel: +31 6 24778397

Apply now

If you are interested in this position, please send us your resume and cover letter using the application form on the right or by emailing HR@fleetcleaner.com.