Sales Executive

Steeds meer bedrijven wereldwijd maken gebruik van onze oplossingen voor zorgeloos onderhoud van scheepsrompen. Met geavanceerde technologie leveren we goede resultaten in zo kort mogelijke tijd, vaak gewoon tijdens het laden en lossen. We zijn niet alleen trots op ons mooie klantbestand, we zijn er ook zuinig op. Kom jij zorgen dat klanten altijd perfect worden bediend en er business wordt ontwikkeld bij nieuwe prospects?

Sales

Bij de afdeling sales werken verschillende professionals op het gebied van sales en marketing aan het identificeren van zakelijke kansen en aan het opbouwen en onderhouden van succesvolle relaties met prospects en bestaande klanten. Binnen de verkoopafdeling heerst een resultaatgerichte sfeer en een sterke teamgeest.

Jouw rol

Met onderwater inspectiedrones en schoonmaakrobots bieden we onze internationale scheepvaartklanten unieke oplossingen voor het onderhoud van hun schepen. Daarmee leveren we meteen een bijdrage aan het verminderen van emissies en daardoor aan een schonere omgeving. Als sales executive onderhoud je sterke relaties met bestaande klanten en zorg je dat ook steeds meer nieuwe bedrijven van onze services gebruik gaan maken. Je reist de wereld over om hen te bezoeken, hun tevredenheid te meten, vragen te beantwoorden en suggesties te verzamelen. Ook bezoek je congressen en evenementen waar potentiële klanten aanwezig zijn, richt je je op het identificeren van internationale prospects en ontwikkel je deze prospects tot nieuwe klanten. Je begrijpt hun behoeften, doelstellingen en uitdagingen. Je houdt hen op de hoogte van ontwikkelingen, verkent nieuwe kansen voor samenwerking en biedt oplossingen op maat aan. Je deelt je inzichten op basis van de klantfeedback en je eigen marktwaarnemingen met de interne teams, zodat ons aanbod blijft passen bij de vraag. In samenwerking met de interne teams zorg je dat we aan onze beloften en verplichtingen voldoen en onderhandel je over contractvernieuwingen en prijsaanpassingen. Jouw doel? Langdurige partnerschappen en het overtreffen van verwachtingen!

Van cruiseschip tot olietanker: een schoon schip is een efficiënt en veilig schip. Wij zijn trots op onze oplossingen en jij gaat ons helpen om steeds meer klanten daarvan te overtuigen. In ons jonge bedrijf is volop ruimte voor initiatief en het nemen van verantwoordelijkheid. Je kunt je ontwikkelen tot een expert op het gebied van de diensten van Fleet Cleaner. Omgekeerd deel jij jouw kennis en ervaring met je collega’s en ben je een stimulerende kracht achter nieuwe ideeën en innovatie.

Functie-eisen

Jij hebt veel plezier in het onderhouden van langdurige, internationale klantrelaties. Je wacht niet af, maar signaleert kansen en gaat ermee aan de slag. Je communiceert effectief en efficiënt en kunt ideeën en informatie zowel mondeling als schriftelijk duidelijk overbrengen. Je denkt graag mee over verbetering van onze dienstverlening, werkprocessen, kwaliteit voor de klant of onze communicatie. Onze klanten bevinden zich overal ter wereld en je hebt er geen probleem mee om veel op reis te zijn.

Wat neem je in elk geval mee?

 • minimaal een afgeronde hbo- of wo-opleiding in een commerciële of technische richting;
 • minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke rol (bij voorkeur in een internationale omgeving);
 • goede beheersing van Nederlands en Engels (en bij voorkeur een derde taal, zoals Grieks of een Aziatische taal);
 • een rijbewijs B.

Wat bieden wij?

 • Een interessante en verantwoordelijke functie, waarin je samen met een jong team werkt aan goede relaties, nieuwe producten en tevreden klanten.
 • Een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en flexibele werkomgeving.
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.
 • Groei en ontwikkeling met onze vele trainingsmogelijkheden, zoals Engels, Salesforce of verkoopvaardigheden en goede interne begeleiding.
 • Een ambitieuze en informele werksfeer in een groeiende en uitdagende omgeving.
 • De kans om veel van de wereld te zien.
 • Volop ruimte voor jouw creatieve en innovatieve inbreng.

Over Fleet Cleaner
Fleet Cleaner heeft een nieuwe standaard gezet voor het reinigen en inspecteren van schepen, met de ambitie om een wereldwijd netwerk van reinigingsinstallaties en inspectiestations op te zetten. We zijn een snel groeiend team dat voortdurend werkt aan het verbeteren en uitbreiden van onze innovaties. Er zijn meerdere reinigingsinstallaties geïnstalleerd op werkschepen die actief zijn in de grootste zeehavens van Europa.

Interesse?
Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met onze HR Business Partner, John van Etten, door te mailen naar HR@fleetcleaner.com of te bellen met +31 6 24778397. Ben je geïnteresseerd? Vul dan het onderstaande formulier in. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Benader onze HR Business Partner

John van Etten
email: HR@fleetcleaner.com
tel: +31 6 24778397

Apply now

If you are interested in this position, please send us your resume and cover letter using the application form on the right or by emailing HR@fleetcleaner.com.