Salesforce Expert

Ben jij een expert op het gebied van Salesforce en zou je graag aan de slag gaan bij een dynamisch en groeiend bedrijf? Wil jij werken bij een bedrijf dat zich inzet voor een schonere en duurzamere maritieme industrie? En wil jij als Salesforce Expert onze Salesforce-omgeving inrichten en hierbij bijdragen aan het optimaliseren van onze bedrijfsprocessen en het verhogen van onze efficiëntie? Lees dan onze vacature van Salesforce Expert!

Engineering

Onze engineeringafdeling bestaat uit Software Engineering en Mechanical Engineering. De afdeling Software Engineering is verantwoordelijk voor het PLC besturingssysteem van onze reinigingsinstallaties en inspectiedrones en al het overig software wat gebruikt wordt binnen ons bedrijf. De afdeling Mechanical Engineering is verantwoordelijk voor het mechanisch ontwerp van de reinigingsinstallaties en inspectie drones. Binnen de afdeling Engineering wordt innovatieve inbreng gewaardeerd en is er de mogelijkheid om aan veel verschillende soorten techniek te werken.

Jouw rol

Als Salesforce Expert ben je verantwoordelijk voor het inrichten, configureren en onderhouden van onze Salesforce-omgeving. Binnen Salesforce hebben wij verschillende processen lopen op het gebied van sales, planning en operatie. Als Salesforce expert werk je veel samen met onze sales-, operatie-, planning- en softwareafdeling om al onze interne processen goed te begrijpen en verder te optimaliseren binnen Salesforce. Je hebt kennis van zowel Sales Cloud als Service Cloud en weet hoe je deze kunt integreren en aanpassen aan onze bedrijfsbehoeften. Je bent onderdeel van het Software Engineering team van Fleet Cleaner en werkt samen met de Software Engineers om slimme oplossingen te bedenken en te implementeren.

Van cruiseschip tot olietanker: een schoon schip is een efficiënt en veilig schip. Wij zijn trots op onze oplossingen en jij zorgt dat we bij ons werk maximaal gebruik maken van onze data en systemen. In ons bedrijf is volop ruimte voor initiatief en het nemen van verantwoordelijkheid. Je deelt jouw kennis en ervaring met jouw collega’s en bent een stimulerende kracht achter nieuwe ideeën en innovatie.

Wat ga jij doen?

In de rol van Salesforce Expert verricht je de volgende werkzaamheden:

 • Het inrichten en optimaliseren van onze Salesforce omgeving, zodat deze naadloos aansluit bij onze bedrijfsprocessen;
 • Het ontwikkelen en implementeren van aangepaste Salesforce-functionaliteiten om onze bedrijfsprocessen nog verder te automatiseren;
 • Het trainen van gebruikers binnen het bedrijf om hun Salesforce-vaardigheden te verbeteren;
 • Het monitoren en onderhouden van de Salesforce-omgeving om de continuïteit te waarborgen.

Wie ben jij?

Om de rol van Salesforce Expert goed uit te kunnen voeren, vragen wij het volgende:

 • Jij hebt minimaal één jaar werkervaring in een soortgelijke functie waarbij je veel met Salesforce hebt gewerkt;
 • Je hebt ervaring met het inrichten van Salesforce-omgevingen voor salesprocessen en het ontwikkelen van aangepaste functionaliteiten en je hebt kennis van Sales en Service Cloud;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent in staat om effectief samen te werken met verschillende stakeholders binnen onze organisatie;
 • Je hebt een kritische blik en bent altijd op zoek naar mogelijkheden om onze processen verder te verbeteren.

Wat bieden wij?

Voor de functie van Salesforce Consultant bieden wij jou graag de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Een goed salaris;
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Deelname aan de pensioenregeling van Fleet Cleaner;
 • Grote mate van verantwoordelijkheid binnen een korte tijd en ruimte om een grote impact te maken binnen het bedrijf;
 • Mogelijkheid om door te groeien bij een snel groeiend bedrijf;
 • Een goed verzorgde lunch en een gezellige vrijdagmiddagborrel op kantoor.

Over Fleet Cleaner

Fleet Cleaner heeft een nieuwe standaard neergezet voor het reinigen van schepen, met de ambitie om een wereldwijd netwerk op te zetten van inspectiestations en reinigingsinstallaties. We zijn een groeiend team dat continu bezig is om onze innovaties te verbeteren en uit te breiden. Hierbij zijn we momenteel met drie reinigingsinstallaties actief in de grootste zeehavens van Europa en een vierde is onderweg.

Interesse?

Als je geïnteresseerd bent of vragen hebt over deze functie, vul dan onderstaand formulier in of neem contact op met onze HR Business Partner, John van Etten, door te mailen naar HR@fleetcleaner.com. Als je vragen hebt, kun je ook mailen naar dit mailadres of bellen naar +31 6 24778397. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Benader onze HR Business Partner

John van Etten
email: HR@fleetcleaner.com
tel: +31 6 24778397

Apply now

If you are interested in this position, please send us your resume and cover letter using the application form on the right or by emailing HR@fleetcleaner.com.