Service Monteur

Lijkt het je leuk om de technische vraagbaak te zijn bij een jonge snelgroeiende technische organisatie met internationale plannen? Krijg jij energie van het oplossen van complexe technische storingen om er zo voor te zorgen dat de hele operatie door kan blijven draaien? Werk jij graag in een maritieme omgeving met veel verschillende soorten techniek? Lees dan snel verder!

Operatie

Onze operatie divisie is verantwoordelijk voor de operatie met onze reinigingsinstallaties en zorgt ervoor dat de operatie 24/7 door kan gaan binnen de Belgische en Nederlandse havens. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het bedienen, onderhouden en updaten van de reinigingsinstallatie en inspectie drones om onze klanten de beste service te bieden. De operatie divisie is verdeeld in reinigingsdiensten en inspectiediensten. De medewerkers binnen de operatie afdeling bestaan uit een energiek team van technisch opgeleide mensen die een cruciale rol spelen binnen Fleet Cleaner.

Jouw rol

Fleet Cleaner is een snelgroeiende innovatieve technische organisatie die inspectie en schoonmaakrobots heeft ontwikkeld voor het onderwater onderhoud van (zee)schepen. Ter ondersteuning van onze 24/7 operatie zijn wij op zoek naar een servicemonteur met een affiniteit voor hi-tech apparatuur en maritieme operaties. In de rol van servicemonteur ben je verantwoordelijk voor het oplossen van technische storingen en het verzorgen van complex onderhoud aan de onderwaterrobots. Daarnaast ben je als servicemonteur verantwoordelijk voor verschillende andere zaken, zoals bijvoorbeeld het bouwen van nieuwe schoonmaakrobots en het begeleiden van grotere onderhoudsdagen. Kortom een diverse functie waarbij geen dag hetzelfde is.

Jouw werkzaamheden

In de rol van Service Monteur ben je verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:

 • Het oplossen van storingen bij de schoonmaakapparatuur aan boord van onze schoonmaakschepen en onze inspectiedrones. Dit zal voornamelijk overdag zijn, maar kan ook voorkomen in de weekenden en/of avonden;
 • Het begeleiden van complexe onderhoudswerkzaamheden;
 • Het maken van nieuwe reserveonderdelen en het reviseren van onderdelen;
 • Het begeleiden van groter onderhoud en in bedrijf stelling van/aan onze installaties;
 • Het assembleren van nieuwe drones en schoonmaakrobots;
 • Het meedenken over verbeteringen in onze techniek, storingsprocedures en werkinstructies.

Wat vragen wij?

Om de functie van Service Monteur goed uit te kunnen voeren, vragen wij het volgende:

 • MBO 4 werk- en denkniveau (in een technische richting) middels opleiding of werkervaring;
 • Minimaal twee jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je kunt gestructureerd werken, hebt een flexibele houding en behoudt het overzicht;
 • Goede communicatievaardigheden in het Nederlands en Engels;
 • Goede kennis van elektrische, hydraulische en pneumatische systemen.

Wat bieden wij?

Voor de functie van Service Monteur bieden wij het volgende:

 • Een uitdagende functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheden;
 • Een ambitieuze en informele werksfeer in een groeiende en uitdagende omgeving;
 • Marktconform salaris en een flexibele werkomgeving;
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Deelname in de pensioensregeling van Fleet Cleaner;
 • Een gezellige vrijdagmiddagborrel en een goed verzorgde lunch op kantoor.

Wie zijn wij?

Fleet Cleaner heeft een nieuwe standaard neergezet voor het reinigen van schepen, met de ambitie om een wereldwijd netwerk op te zetten van reinigingsinstallaties. We zijn een jong, groeiend team dat continu bezig is om onze innovaties te verbeteren en uit te breiden. Er zijn twee reinigingsinstallaties momenteel actief in de grootste zeehavens van Europa en dit jaar gaat ook onze derde installatie in de vaart.

Interesse?

Herken jij jezelf in dit profiel? En wil je de uitdaging aangaan om bij te dragen aan de groeiende operatie van Fleet Cleaner? Solliciteer dan meteen door jouw CV en motivatiebrief te sturen naar HR@fleetcleaner.com t.a.v. John van Etten. Mocht je nog vragen hebben, kan je ook mailen naar dit mailadres of bellen naar 0624778397. We zien ernaar uit kennis met je te maken!

Benader onze HR Adviseur

John van Etten
email: HR@fleetcleaner.com
tel: +31 6 24778397

Solliciteer nu

Als u geïnteresseerd bent in deze functie, stuur ons dan uw cv en motivatiebrief via het sollicitatieformulier hiernaast of door te mailen naar HR@fleetcleaner.com.